AKTUELNO

Otvorio dušu!

Večeras će gledaoci TV Pink imati priliku da u još jednom izdanju emisije "Narod pita" imati priliku postave sva pitanja bivšim zadrugarima Marku Đedoviću i Lazaru Čoliću Zoli.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ekipa portala Pink.rs je neposredno pred sam početak emisije, porazgovarala je sa Zolom, te smo ga upitali da li je stupio u kontakt sa Miljanom Kulić, koja se nalazi u KBC Niš zbog komplikacija operacije želuca, kao i šta njegova majka, Bosa Čolić, misli o svemu tome.

Čuo si za zdravstveno stanje i situaciju u kojoj se nalazi Miljana. Takođe, uputio si javno podršku Miljani u borbi za život, pa nas zanima, da li si se čuo sa njom?

Iskreno, javno sam joj uputio tu podršku, jer sam imao potrebu onako javno, bez bilo kakvih posle priča, da sam imao neku drugu nameru ili da sam pokušao da stupim u kontakt sa njom. Želim joj sve najbolje i brz oporavak. Malo pre su me isto pitali i okrenuli je, rekao sam da nemam problem sa tim da je pozovem, da joj kažem da joj želim sve najbolje, da se drži, da iznese to hrabro i muški kako ja mislim da ona hoće. Mislim da u ovim situacijama kada je nešto teško i kada se desi neka takva situacija, tada je najjača i verujem u nju. Ne sumnjam da će da se izbori. Da, pokušao sam da je pozovem, ali se nije javila. Nisam je zvao sa svog broja - kaže Zola.

Foto: Pink.rs

Da li te je Marija kontaktirala?

Nije, iskreno nije. Znaš kako, nisam ja to ni očekivao da bi imala potrebu za tim. Verovatno je žena u haosu nakon svih ovih dešavanja, po najmanje joj je bitno da se zahvaljuje jednom Zoli, o kom se zna kakvo ima mišljenje...Kad sam napisao tu poruku, dobio sam jako zanimljivu poruku od meni jako bliske osobe. Napisala mi je: "Ti njoj pružaš sada podršku, a mi smo gledali kad ona tebe živog sahranjuje". Kažem, nema veze, u najtežim situacijama se pokazuje ko ima dobru nameru. Ne mogu da kažem da zaboravljam sve, ali stavljam po strani. Verujem u nju i znam da sam ja u toj situaciji, ne daj Bože, da bi ona prešla preko svega, da bi bila, ako ništa drugo, javno uz mene. Ne kajem se što sam joj pružio podršku - ističe Čolić.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Šta kaže Bosa na Miljaninu situaciju?

Nisam stigao ni za Bosnu da idem...Znaš kako, rekla mi je da je ljudski sa moje strane, ali kao: "Mnogo sam suza ja isplakala zbog svega toga i pazi dobro na koji način komuniciraš". Žena se boji, plaši se i zna ako jedan kontakt malo veći imamo, može doći do svašta nečeg, ali mislim da je ta priča gotova.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Što se tiče Viktorije, tvrdila je da nije u vezi sa Markom i da se ne viđaju, ali je paparaco portala Pink.rs ponovo uhvatio zajedno u Splitu. Kako to komentarišeš?

Pa dobro šta, iskreno, Split je lep grad, fina destinacija. Želim je ugodno letovanje.

A što se tiče paparaco fotografija gde je uhvaćena da izlazi sa Takijem iz njegovog stana?

To nisam ispratio, nemam pojma. Možda je bila kod Maje, otkud znam, nisam u toku. Sve najbolje i njoj - zaključuje Zola.

Foto: Pink.rs, E-Stock

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga