AKTUELNO

Šokantno!

Nakon saznanja da je Fran Pujas hitno zavšrio u bolnici i šok fotografija sa lica mesta, Pink.rs je od dobro obaveštenog izvora uspeo da sazna nove informacije o zdravstvenom stanju bivšeg zadrugara.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Naime, nakon što je Pink.rs saznao da je Pujas hitno hospitalizovan zbog visoke temperature i jakih grčeva, dobro obavešteni izvor otkriva da su bivšem zadrugaru odrađene detaljne analize krvi i ultrazvuk.

- Odmah su primili Frana, jer su videli da dečko stvarno nije dobro, jedva je hodao od bolova i grčeva. Urađen mu je ultrazvuk i analiza krvne slike, ali to nije bilo dovoljno, pa su ga odmah poslali i na skener. Hteli su hitno da ga operišu, jer su posumnjali da je u pitanju upala slepog creva, međutim, skener je pokazao da nije problem u slepom crevu, već upala creva kao posledica trovanja morskim plodovima - otkriva izvor, pa dodaje:

Foto: Pink.rs

- Fran je zbrinut i pružena mu je odgovarajuća nega. Kažu da je najgore prošlo, a uskoro će biti pušten na kućno lečenje uz svakodnevne dolaske na kontrolu, jer su mu dotkori rekli da su trovanja morskim plodovima najopasnija - zaključuje izvor za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: P.R.