AKTUELNO

Drama!

Voditeljka Ivana Šopić ugostila je večeras u emisiji "Narod pita" Milicu Veselinović i Lepog Miću, a potom najavila i prvo uključenje.

Pozdrav svima u studiju, Ivani, Milici i mom zemljaku Mići. Pomaže Bog, i Bog pomogao i našoj Miljani. Ja sam sa Sokolca. Gledala sam sve Zadruge, ali peta mi je bila najgora, Dalila je bila najgora. Milica je preslatka, a Dalila je najgora na celom svetu - rekla je gledateljka.
Što je najgora? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je normalno da žena vara muža na metar od njega? Da li to može jedna normalna žena da uradi? Zato i jeste najgora. Gledam klipove šta radi po Budvi, sačuvaj me Bože - nastavila je gledateljka.
Dobro, sad se malo oslobodila pritiska posle 6 godina braka. Nije više udata, sad je sama i slobodna, verovatno pokazuje pravi karakter - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, da li je Mensur pokušao komunikaciju sa tobom posle raskida? - pitala je Ivana.
Ne, jedina komunikacija je bila u emisiji ovde. Naša podrška mi šalje klipove šta on radi, to znam, vezano za devojke po primorju, ima neke intervjue. Od njega me ništa nije iznanadio. Sam je rekao da je ovo Mensur. Šta da kažem - dodala je Milica.
Milice, da li je istina da nisi smela meni da se obratiš zbog njega, a da si htela? To mi je rekla Martina, čak i da si htela da mi tražiš savet - pitao je Mića.
U tom periodu, prva tri meseca sam bila apsolutno uz njega i slušala ga. Smatram da sam mu bila jedini prijatelj u rijalitiju - istakla je Veselinovićeva.
Kako komentarišeš prekid prijateljstva sa Karićem? - pitala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispala sam u pravu. Ja sam tamo pričala da to nije prijateljstvo, bila sam vređana, ponižavana i od Mensura i od Stefana. Stefan nije bio 100% prijatelj, to sam pričala. Zaista sam videla koliko se Mensur daje tom prijateljstvu, koliko je puta stajao na Stefanovu stranu - istakla je Milica.
Mensur nikad nije rekao Stefanu šta misli. Sad sam dao izjavu za Pink.rs, mislim da je Mensur više bio prijatelj Osmana Karića. Zaista sam se čudio odakle naglo prijateljstvo Stefana i Mensura posle trojke, Stefan je bio prisniji sa Tomovićem. U petici sam video da Mensur nikad nije hteo da kaže loše o Stefanu, uvek: "Tebra, tebra". Mensur nije imao m*da da kaže Stefanu šta misli. Mislim da ga je sputavalo to što je bio kod KArića neko vreme, malo iz zahvalnosti, malo što je namazan. Jako je ružan onaj napad fanova, trebalo je da odbrani Osmana - dodao je Lepi Mića.

Foto: Pink.rs

Mensur je izbegavao da priča o problemima, ostavljao je to za napolju. Mensur je jako pažljiv, a i kod Stefana su mi bile neke stvari čudne... Nisam htela o tome da pričam. Ćutala sam zbog Mensura. Mensur je bio neprijatelj sa Filipom, a Stefan je pričao da bi voleo da Car pobedi, da se to slavi danima i danima... I mene je vređao - dodala je Veselinovićeva.
Nema tebra. Zašto se Mensur nije suprotstavljao Stefanu kad je komentarisao Milicu, kao i svima? I ja ne branim Stefana. Nije kriv Stefan za neke stvari, nego neki zadrugari koji su napravili od njega to. Oni pričaju da je Stefan divan dečko jer ne vara Jovana. To su normalne stvari. Oni su pravili od njega idola, da bi posle po ćoškovima pričali da je ovakav, onakav... I Milica je ćutala na početku - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Lepi Mića

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Stefan Karić