AKTUELNO

Ne štedi reči!

Na samom smo početku emisije "Narod pita". Gosti voditeljke Ivane Šopić su Nikola Grujić i Miki Đuričić.

Dobro veče, poštovani gledaoci. Večeras su sa mnom Miki Đuričić koji je svih deset meseci bio u ulozi komentatora - rekla je Ivana.
Žao mi je što sa nama večeras nije i Mima. Želeo sam da čujem i njenu stranu priče večeras, ne smao Grujinu. Ona je sada u Budvi, koliko sam obavešten - rekao je Miki.
Sa moje leve strane je Gruja, kao što ste čuli. Da li si se čuo sa Mimom nakon izlaska - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nismo, voleo bih da možemo da se čujemo nakon svega. To bi mi jako značilo - kazao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa bio surov prema Gruji u rijalitiju. Nikad ga nisam odmah psovao, uvek krenem lepo da mu govorim, kada vidim da mi kontrira, onda pobesnim. Nije prvi koji se zaljubio, a da je oženjen, njegova stvar. Mene je iritiralo njegovo odsustvo svesti da ima nekog kod kuće za koga je govorio da je zlatan. On je takvu ženu prevario sa nekim koga zapravo ni ne poznaje. Ona je mogla da se predstavi kao svestica, a da on ne zna zapravo kakva je ona. Video je i sam, najveće uvrede joj je zapravo on govorio. Meni se zgadio kada sam video odsustvo empatije prema njegovoj porodici. Njegov otac je jako vaspitan, cela njegova porodica je normalna, meni je njegovo ponašanje čudno. Onda sam pomislio da mu je brak dosadio, da je možda želeo da bude poput Slobe Radanovića, koji tako krenuo da gradi karijeru. To su samo moje pretpostavke. On je imao milion dokaza zbog kojih nije trebao da ulazi u ovu vezu. Stvar je u tome jer Gruja nije glup, on je samo ku**ar. Ne znam šta će mu to. On je mnogo stvari napravio tokom pijanog stanja. Sam je dao mogućnost nama da možemo da ga komentarišemo. Ja njemu ne verujem ništa, njegov život, neka radi šta želi. Ja sam mu rekao da se ponaša kao manijak, izgledao je kao psihopata - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam smeo da gledam sve te video-klipove. Za sve je on u pravu. Ja sam totalno bio odlepio zbog nje. Miki mi je sve ovo rekao na pravi način, to poštujem - rekao je Gruja.
Grujo, ti nisi glup. Ja jesam ušao stariji u brak, ali ipak si roditelj. Treba da budeš sebi u drugom pklanu, a da misliš više na decu. Ja sada ne znam ko da mi dođe, ne želim da budem sa tom osobom jer mislim na ženu i dete, bezosećajan si, Grujo - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.