AKTUELNO

Otvorila karte!

Aleksandru Nikolić Aleks, bivšu učesnicu pete sezone "Zadruge", sinoć smo sreli u zgradi TV Pink, gde je došla kako bi gostovala u emisiji "Narod pita" i suočila se sa Mikijem Đuričićem, kojeg su mnogi označili kao jednog od vodećih "protivnika" njene veze sa Dejanom Dragojevićem.

Na prvi pogled je bilo jasno koliko se promenila, ne samo zbog skidanja nadogađene kose posle deset godina, već i zbog smanjena usana koje je nedavno topila.

Foto: Pink.rs/A. Stanojevic

Nekoliko minuta pred početak emisije, Aleks je za Pink.rs odgovorila na sva goruća pitanja koja su intrigirala domaću javnost.

Nedavno si se odlučila na drastične promene što se tiče fizičkog izgleda, a vidimo i da su usne daleko manje nego što su bile. Zašto si se odlučila na takav korak?

Topila sam usta, nisam potpuno sve vadila, to planiram kada se vratim sa odmora. Dugo sam to želela da promenim, dosta se lepše osećam. Dejan nije uticao na sve to, sama sam odlučila, ali dugo nisam imala priliku to da uradim, ali mi je svakako pružio podršku. Za sada je ovo dovoljno, ne bih ništa menjala.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs/A. Nikolić

Mnogo se spekuliše o tome da uskoro postajete roditelji, koji je tvoj stav o tome?

Za sada ne radimo na tome, mislimo da je prerano za tako nešto. Prvo treba mi da se ostvarimo pa onda da radimo na bebi, jer deca nisu mala stvar.

Miki Đuričić je prilikom svog gostovanja u emisiji ''Narod pita'' bio surov u komentarima kada je tvoja i Dejanova veza u pitanju, a izneo je i razne optužbe na tvoj račun. Kako se osećaš pred suočavanje sa njim?

Šta da ti kažem. Ne shvatam to pljuvanje mene, nisam ispratila ništa jer me ne zanima. Mislim da treba da bude zadovoljan svojim životom jer, kako on kaže, ima divan život i zašto bi se opterećivao mnome? Očigledno ima neke probleme, pa hajde na Aleksandru...

Foto: Pink.rs/A. Stanojevic

Da li si zadovoljna Dejanovim gostovanjem protekle noći?

Jesam, bio je fenomenalan kao i uvek! U svom stilu je proteklo sve! Bio je lep, pametan, briljirao je!

Foto: Pink.rs/A. Stanojevic

Detaljnije u nastavku.

Autor: Jovana Matić Đokić