AKTUELNO

Samo za portal Pink.rs!

Bivša zadrugarka u superfinalnoj nedelji "Zadruge 5", Nevena Savić, kroz svoje bitisanje u rijalitiju donekle je obeležio odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, ali, ne samo po tome.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Naime, ona je u toku svog učešća održala modnu reviju svoje kolekcije, čime se inače van rijaltija i bavi. Unikatnu garderobu nosile su, sada već bivše, zadrugarke i njene cimerke.

Kako je Marijana Zonjić u toku odgovaranja na pitanja pratioca sa Instagrama u okviru Pink.rs rubrike "Insta rešetka" otkrila, Savićeva treba da održi reviju svoje nove kolekcije u okviru njenog brenda "Nereja Handmade".

Na samom početku, ona je otkrila naziv kolekcije o kojoj je reč, kao i o tome šta će se odviti 25. avgusta.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Planiram da održim reviju sredinom oktobra, a pre revije prezentujem modele iz kolekcije "Pink Queen ". 25. avgusta održaće se premijerno fotkanje tih modela - počela je Savićeva.

U nastavku, ona je priznala o kakvim modelima garderobe je reč, kao i o tome ko će se na već gorepomenutom fotografisanju, ali i na samoj reviji pojaviti u ovim unikatnim modelima.

- U pitanju su komplet trenerke posebnog dizajna. Na reviji će biti unikatni modeli od kože i krzna, nešto sasvim nesvakidašnje. Na premijeri "Pink Queen" kolekcije, kao i na reviji, učestvovaće zadrugarke iz "Zadruge 4" i "Zadruge 5"...Otkriću Vam neka od imena: Sanja Grujić, Milica Veselinović, MC Alex, Mimas, Dalila, Marijana Zonjić, Dragana Spasojević, kao i mnoge druge - istakla je ona.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Za sam kraj, ona je progovorila i o tome koga će od bivšig cimera pozvati, pa je iznela da će među zvanicama biti i njen bivši momak Zola. Takođe, osvrnula se na svoja očekivanja od same revije.

- Planiram da pozovem dosta zadrugara, sa kojima sam ostala u kontaktu. Među njima je i Zola...Očekujem posle revije da će Nereja pronaći put do pravih kupaca koji znaju da cene trud, ideju i ručni rad, kao i kvalitet onoga što pruža "Nereja Handmade" - zaključila je Nevena za naš portal.

Autor: Nikola Žugić