AKTUELNO

Ne želi da kuka nad svojom sudbinom!

Šesta sezona najgledanijeg rijaliti šou programa na našim prostorima "Zadruga" počinje 9. septembra u 21 čas na kanalu ružičaste televizije, a među novim učesnicima naćiće se i Anastasija Bojanović, vatrena crnka nesvakidašnjeg izgleda, koja je za Pink.rs progovorila o teškom detinjstvu bez očinske figure, ali i ko joj se dopada od bivših zadrugara.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Kako je izgledalo tvoje detinjstvo?

Mogu reći da je bilo drugačije od ostalih vršnjaka, ali se uopšte ne žalim na svoj život. Mislim da se sve dešava sa svojim razlogom, verovatno sve ima svoje zašto, a zašto je to tako, videćemo. Ne mogu da biram kakva će mi biti sudbina, ali ne volim da se žalim. Nisam imala bajno detinjstvo, ali opet kažem, ne želim da kukam.

Da li ti je nešto falilo u detinjstvu?

Pa, falio mi je otac... Falio mi je on da bude pored nas, da bude podršla i da pre svega bude tata. Ali, znaš kako, živ čovek se na sve navikne. Ja sam osoba koja sam u fazonu: "Ako ja tebi ne trebam, ne trebaš ni ti meni".

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Da li u Belu kuću ulaziš kao slobodna ili zauzeta?

Ulazim kao slobodna, samo to mogu reći za sad. Nikad se ne zna, mogu i večeras da se smuvam s nekim, sutra, pa možda uđem kao zauzeta. Ako uđem kao slobodna, otvorena sam za nešto novo, šta se desi - desiće se, ali ne ulazim u "Zadrugu" sa tom namerom. Ako uđem kao zauzeta, tako će i biti, nisam ja takav tip. Ne može da mi se desi emocija, ako mi se neko i dopadne, prvo moram da raskinem sa partnerom, kako bih stupila u odnos sa novim.

Evo, recimo, imali smo situaciju Dalile i Dejana, ušli su u "Zadrugu" kao skladan bračni par, a izašli kao bivši supružnici.

Dalila nije tu dobro pustupila, nije Dejan kriv. Kako bih ja postupila... Ma, ne bih to sebi dopustila, jednostavno, sklonila bih se od tog dečka i to je to! Išla bih protiv svojih emocija.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Ko ti je od bivših zadrugara zapao za oko?

David Dragojević mi je simpatičan dečko, a i Dejan takođe. Njega sam nekako najviše i pratila tokom "Zadruge 5", sviđa mi se i karakterno. Kada se zaljubim, u stanju sam da idealizujem momka, to nema u bajkama šta ja radim!

Šta može da se očekuje od tebe u "Zadruzi 6"?

Pa, biće malo teško u početku, nova sam, ne znam kako tačno sve funkcioniše, ali smatram da sam zabavna osoba i da će biti "zeze", što se kaže (smeh). Nisam sklona nerviranju, jedino što može da mi bude problem jesu cigare, čupaću sama sebi kosu ako dođe do nestašice (smeh).

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve još pikantne detalje je Anastasija otkrila u intervju za Pink.rs pogledajte u nastavku.

Autor: P.R. / N.Ž.