AKTUELNO

Glumac je nedavno prekrio tetovažu supruge koju je imao na ruci.

Razvod Silvestera Stalonea potpuni je fokus u stranim medijima, a sada je došlo do novih informacijao razlozima rastanka od supruge Dženifer Flavin, a oglasio se i sam glumac.

Naime, par se navodno žestoko posvađao oko rotvajlera, koga je slavni glumac žarko želeo, dok njegova supruga nije želela da popsti.Svi su se zapitali da li je ovako trivijalan razlog potreban za razvod posle 25 godina ljubavi, ali izvori dalje objašnjavaju da je Stalone čak tetovažu svoje supruge prekrio upravo sa psom, što je i sam objavio posle na Instagramu.Flavin je bila ta koja je prošlog petka podnela zahtev za razvod, a osim toga, još je i čuvenog Rokija optužila za premeštanje imovine iz bračnih fondova.

Foto: Tanjug AP/Vianney le Caer/Invision/AP

Silvester je hteo rotvajlera, kako bi zaštitio porodicu, ali se supruga protivila dolasku novog psa. Posvađali su se i ušli u žustru raspravu, koja je na površinu donela brojna pitanja, tvrde izvori. Glumac je na kraju nabavio psa i dao mu ime Dvajt, koje Stalone nosi u seriji "Tulsa King". Na Instagramu je objavio fotku s psom pa poručio: "Dvajt, definitivno moj pravi prijatelj. Nastavi udarati i lajati".

Nedugo nakon toga, Dženifer je podnela zahtev za razvod koji je šokirao glumca. Bio je u Oklahomi, gde snima seriju i bio vidno uznemiren kad je čuo informaciju. Bio je uveren da će uspeti da reše nesuglasice.Stalone kaže kako novi pas nije razlog rastanka, iako je istina da su se svađali oko toga ko će brinuti o njemu, uzevši u obzir da često putuju radi snimanja i slično.

- Do raskola braka nije došlo zbog tako trivijalnog razloga. Jednostavno je svako krenuo drugim smerom. Jako poštujem Dženifer. I uvek ću je voleti, ona je neverovatna žena. Najmilija osoba koju sam ikada upoznao - rekao je za TMZ.

Autor: M.K.