AKTUELNO

Zasenila!

Sinoć se održalo drugo veče muzičkog festivala "Music Week", a jedan od izbođača bila je i pevačica Teodora Džehverović, koja je pre svog nastupa davala izjave okupljenim medijima, ali je njen stajling svakako bio u prvom planu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Naime, popularna Džehvi, kako je njena publika zove, pojavila se svemirskom kostimu, koje je, malo je reći, sve prisutne ostavio bez teksta. Teodora je za potrebe svog nastupa na sebi imala plavo-belo odelo i kiborg naočare, dok je na leđima imala "krila" u obliku drona.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na pitanje odakle inspiracija za ovakav kostim, pevačica je otkrila da uvek razmišlja o novim idejama, kako bi svojoj publici ponudila najbolju verziju sebe.

Mnogo mi je drago što je bukvalno svako ko me je video bio u fazonu: "Vau, šta je ovo?!" To je mnogo teško kada je neko kao ja već par godina na javnoj sceni, stvarno sam se trudila da u svakom projektu dam nešto novo od sebe, tako da sam se time i vodila. "Šta je to novo što ja mogu da dam od sebe, a i novo kod nas", jer ne možemo da izmislimo toplu vodu, to je činjenica, tako sam razmislila i rekla sam "sajber" - tako vidim sebe, takvu poruku želim da pošaljem i mislim da smo odradili brutalan posao. Nino me još uvek nije vide, mislim da će i on biti u fazonu: "Bravo mala" - ističe Teodora.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: Predrag Radosavljević