AKTUELNO

Ne sme ništa da kaže!

U domu Slobe Radanovića proteklih dana dešavaju se prelepe stvari jer je, kako prenose mediji, njegova supruga Jelena Đuričanin u drugom stanju.

Foto: E-Stock, Pixabay.co, Pink.rs

Naime, kao bomba je odjeknula vest da je Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, u drugom stanju. Pevač nije želeo da se oglašava o ovoj temi, a njegovu suprugu Jelenu imala je kratak komentar.

Žao mi je, ne mogu da vam kažem ništa, Sloba mi je zabranio da bilo šta medijima govorim, tako da ne mogu ni dematovati, a ne mogu dati ni potvrdu - rekla je katko Jelena Radanović, supruga popularnog pevača Slobe Radanovića.

Foto: Instagram.com/jeja.radanovic

Kako su pojedini mediji otkrili, Jelena je sada u četvrtom mesecu trudnoće i dobro se oseća.

- Radost je neopisiva, u celoj porodici. Sloba je i dalje na velikoj letnjoj turneji, ali svaki slobodan momenat provodi sa Jelenom, trudeći se da joj baš ništa ne nedostaje. Ona se odlično oseća, sve je baš kako treba - priča izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena i Sloba venčali su se 14. februara u Manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici.

Ovo je drugi brak oboma, Jelena iz prvog braka ima dva sina, dok Radanović, koji je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar, nema dece.

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.