AKTUELNO

Drama!

O incidentu koji je Marija Šerifović napravila na ulici i dalje se priča.

Pevačica je, podsetimo, u noći između 8. i 9. avgusta u Ulici Džordža Vašingtona, na Starom gradu, urlala iz sve snage i udarala rukom u svoj automobil. Na društvenim mrežama pojavio se skandalozni snimak, na kojem se vidi kako ona viče dok je vozilo zaustavila nasred ulice.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok svi nagađaju zbog čega je izgubila kontrolu, naš sagovornik koji je dobro upućen u ovaj slučaj otkriva pozadinu haosa koji je ona napravila usred noći.

Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila sa prijateljicom i partnerkom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerka priznala prevaru. Tada je Šerifovićeva poludela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila saobraćajnu nesreću i počela da histeriše - priča izvor.

Prema njegovim rečima, pre incidenta Marija, njena partnerka i drugarice su bile u provodu.

Foto: Printscreen /RED TV

Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u kolima je doveo do ozbiljnog problema između njih dve. Pevačica je doživela napad, zakočila, izletela iz kola, a sve ostalo se vidi na snimku - kaže naš izvor.

Upravo se na videu koji je kružio društvenim mrežama videlo kako Marija urla. Dok je izgovarala masne psovke, približavala se kolima i udarila pesnicom o ista. Iznervirana Marija onda je ušla u automobil i vikala toliko glasno da se čulo čak i u zgradi iznad koje je parkirana.

Odgovori mi - vrištala je Marija, dok ju je ta prijateljica sve vreme smirivala.

Iako se mrežama šire razne teorije zavere o čemu je zapravo reč, Marija je opisala ovu situaciju.

Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je pevačica.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Marija Šerifović je nakon ovog incidenta na koncertu u Zrenjaninu nosila zavoj na ruci.

Iako je pevačica pokušala da se opravda da se povredila kada je pomagala majci Verici Šerifović, istina je da je zbog udaraca u kola, što se razotkrilo tek nakon nekoliko dana zahvaljujući snimku koji je završio na društvenim mrežama.

Autor: S.Z.