AKTUELNO

I dalje se pamti pomenuti događaj!

Pevač Saša Matić nedavno je otkrio da je najveći bakšiš koji je u životu dobio, bilo 2.000 maraka od Zorana Šijana.Matić se prisetio poziva koji se ne odbija iz "Kluba M" i kako je otpevao pesmu za nezamislivu sumu.

Foto: Foto: Dušan Petrović

Svirao sam po klubovima u Beogradu, nisam imao album. Perica Ognjenović je išao iz Zvezde u Rusiju, ja mislim da igra i pravio je oproštajno veče. I zovu me tad iz „Kluba M“, i kažu mi da je tu pokojni Zoran Šijan i hoće da dođeš ti samo da mu otpevaš „Dva galeba bela“. Ovamo kod Perice sve već bilo završeno i rekoh ajde da idemo. Ja došao u „Klub M“ uzmem mikrofon i krećem. I kako ja pevam on meni daje novčanicu, ja stavljam u džep, daje mi i drugu, ja i nju stavljam u džep. I kad sam završio odem sa drugom do toaleta i zamolim ga samo da mi proveri šta sam stavio to u džep, on vadi i kaže ’to su ti 2.000 maraka’ – ispričao je Matić.

Foto: Foto: Dušan Petrović

Međutim, kako kaže, kad god bi gostovao negde, ili upao nekome u svirku, sav bakšiš koji bi dobio na mikrofon ostavio bi tome ko peva.

Uvek sam to radio ako je neko veselje i svira drugi bend, a ja uzmem malo vremena, ja njima ostavim bakšiš koji dobijem na mikrofon. Tako i sada, uzmem te novčanice i vratim se da ih dam Vladi, koji je pevao to veče - priseća se Saša i navodi kako pevač nije hteo da ih uzme, već je zahtevao da ga vodi na doručak.

Autor: Pink.rs