AKTUELNO

Urnebesno!

Emisija ''Narod pita'' je i dalje u toku, a Ivana Šopić ove noći ugostila je Lepog Miću, Anđelu Đuričić i Milicu Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je novo uključenje.

Dobro veče, Zorica ovde. Anđela, kraljice! Ti si dete lepo vaspitana i sve što si uradila, nisi pogrešila. Umeš da se družiš i sa najboljima i sa najgorima, ali to što nekome ne odgovara, to je nešto drugo. Milicu bih pitala, šta bi sa onim šamaranjem Mensura, onim grebanjem? Svi su krivi, a samo si ti dobra? - rekla je gledateljka.
Ne znam o čemu govorite gospođo? Nikada nisam pravdala sve to što sam radila i za to ne postoji ni jedno opravdanje. Rekla sam da se kajem - prekinula je Milica.
Posle je*anja nema kajanja - dodala je Zorica.
Za to se nisam kajala, ali sam se kajala za svoje histerisanje - rekla je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da se Mina bavila lošim stvarima, a šta si ti radila sa Golubom? Samo si gledala u njega i nisi ništa radila? - nastavila je gospođa.
Ja sam u njega gledala kao u Boga, trudila sam da mu se posvetim koliko sam mogla u tom trenutku - pravdala se Milica.
Ispada da si bolja od svih, porediš sebe sa nekim kome nisi ni crno ispod nokta - nastavila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini se da si dosta radila na svom samopouzdanju? - rekla je Ivana Milici.
Jesam, desio mi se rijaliti. Uvek sam bila bezobrazna i imala odgovor na sve, ali sam nakon svega sebe izgradila, preko komentara i stava koji sam pokazala. Kada su me hvalili kako komentarišem, shvatila sam da mogu mnogo toga i da vredi ono što govorim - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.