AKTUELNO

"Na svetu ne postoji gora veza od njihove"

U emisiju "Narod pita" Ivana Šopić ugostila je Milicu, Miću i Anđelu. Sukob je nastao oko emocije Mensura Ajdarpašića prema Milici.

Mićo zanima me tvoje mišljenje o Milici kao maloletnoj osobi koja je prvi put ušla u rijaliti i izašla kao vrsan komentator? - pitala je Ivana
Ja mislim da je pogrešno to da je ona izrasla u komentatora. Ona se odlično branila da bi joj bilo lakše. Milici ne treba davati nadu da je vrsni komentator, ona samo nije davala na sebe. Nisam hteo da se mešam dok je pričala o emociji prema Mensuru ali mislim da na svetu nisam prisustvovao goroj vezi. To nije ljubav to je emotivna zavist, boleština, vrežanje, štipanje, guranje, nasrtanje i na kraju izdaja. prisustvovali smo najvidljivoj prevari na svetu. nekoga ko se kleo u emociju na najstrašniji način i samo otišao i nekoga ko je bio u vezi gde je maltretiran i ponižavan. Jedina opasnost njoj je bio on. Možda su se u tom se*su poklapali - rekao je Mića, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da je Milici itekako žao za tu vezu. Ona i dan danas ima neku emociju prmea njemu. On je njoj rekao ne ja tebe neću oženiti, nagovestio joj je da od toga nema ništa. Znači to je to biće samo sa mnom i ni sa kim više, štitim te i branim ali neću te oženiti. Ona sad može da predstavlja tu vezu da je bila najstrašnija, ona je bila najponiženija. Njihove porodice i fanovi osim zajedničkih svi su bili protiv te veze. Ne postoji čovek na planeti zemaljskoj koji je za to. Ovo je primer da niko nikada ne uđe u ovakvu vezu - rekao je Mića.
Uzdizao si vezu Dalile i Cara koji su se bacali u bazen. Moju ljubav koju sam ja osećala niko nikad neće moći da ospori kao što ni ja ne osporavam ljubav koju je on osećao prema meni. Ovde se samo loši trenuci spominju. Ti si mi rekao da sam ku*vetina sa 17 godina, a on me tako nikad nije nazvao - rekla je Milica

Foto: TV Pink Printscreen

Dajem glavu, stavite klipove njene i Mensurove i moje i njene svađe. On je 7 hiljada puta gore vređao i gore su se svađali. To nije ljubav. Ljubav se ne ostavlja, ostavlja se nešto što se zgazi. To je bila samo emocija i zavist. On ne bi mogao da podnese da nju neko tamo zagrli, on bi se obesio i streljao da vidi tako nešto - rekao je Mića.
Zbog pritiska i informacija od spoljnog sveta smo završili vezu. Ti svoju ženu nisi upoznao u rijalitiju. Niko ne može da mi ospori da me je u periodu kad smo bili zajedno i kad je bilo ljubavi da me je on voleo. Itekako me je naučio neke stvari - rekla je Milica.
Čovek neće da bude sa njom ali joj ne da da diše punim plućima. Nije joj čak dao da ode u radio kod Filipa Cara - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.