AKTUELNO

Ovo su detalji tragedije!

Popularna voditeljka vesti i bivša košarkaška zvezda iz Viskonsina, Nina Pećolk, izvršila je samoubistvo. Imala je samo 27 godina. Telo voditeljke, koja je jedno od omiljenih lica na kanalu Nevs 9 VAOV, pronađeno je tokom policijske provere u njenoj kući u Vausau, navodi TMZ.Vest o njenom samoubistvu za medije je potvrdila njena sestra, Kejtlin Pećolk.

- Moja sestra je bila daleko najsrećnija osoba koju sam mislila da poznajem - rekla je ona i dodala da je Nina verena i da je uskoro trebalo da se uda.

- Ponekad jednostavno ne znate kroz šta ljudi prolaze, bez obzira na to koliko mislite da poznajete nekoga... Moja sestra je imala pristup svakom izvoru koji ste mogli da zamislite. Samo je zračila ljubavlju i pozitivnošću, i toliko joj je bilo stalo da se uliva u druge ljude i da je uvek stavljala druge ljude na prvo mesto - rekla je Kejtlin.

- Mislim da je to uradila na račun toga što nije brinula o sebi.

Ninine kolege s televizije na kojoj je radila od 2017. godine u šoku su zbog njenog iznenadnog odlaska.

- Ceo tim ovde u "Nevs 9" je apsolutno uništen gubitkom, kao što znamo i mnogi drugi. Nina je volela ovu zajednicu i ljude koji su ovde živeli. Bila je ljubazna osoba velikog srca i zaraznog osmeha i mnogo će nam nedostajati - navodi se u zajedničkom saopštenju.

- Nikada u svom životu nisam sreo nikoga ko je voljeniji od ove devojke - napisao je njen kolega s kojim je zajedno vodila vesti, Brendan Mackei, u omažu na Fejsbuku.

- Svakog dana izmamila je osmeh na ljude, bilo da je to bilo preko TV ekrana ili samo zbog toga što je bila neverovatan prijatelj", naveo je dalje.

Iz univerzitet Južne Floride Buls, gde je Pećolk igrala tri sezone, saopštili su da im je slomljeno srce kada su saznali za njenu smrt.

Autor: M.K.