AKTUELNO

Oduzele dah!

Zahvaljujući vitkoj liniji po kojoj je poznata, Jelisaveta Orašanin, oduvek je mogla da nosi odevne komade kakve poželi. Od svečanih toaleta, do kratkih suknji i haljina koje prate liniju tela, ma šta da obuče gotovo da nema greške. Ništa se nije promenilo ni posle dva porođaja, pa i dalje njen atraktivan izgled često izaziva pohvale.

Foto: Instagram Printscreen

Za glumicom ne zaostaje ni njena drugarica, supruga Bobana Marjanovića, Milica koja je takođe majka dvoje dece. Gospođa Marjanović zbog svog atraktivnog izgleda dobila je nadimak „Džepna venera“, a njene fotografije u bikiniju nikada ne prolaze nezapaženo.

Jelisaveta i Milica udruženim snagama ubedljivo dominiraju društvenim mrežama, a njihova poslednja objava na „Instagramu“ izazvala je opšte oduševljenje, pogotovo pripadnica lepšeg pola.Naime, njih dve su se spremile za noćni izlazak i za tu priliku se stilski uskladile u crnim haljinama. Jelisaveta je istakla duge noge u mini haljini sa dubokim dekolteom i golim stomakom, dok je Milica odabrala usku haljinu asimetričnog kroja sa prorezima. Smelo, nema šta.

Autor: Pink.rs