AKTUELNO

Razotkrio ga!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio večeras Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu

Nakon krakte pauze, Darko je poveo razgovor sa gostima.

Govorili smo na početku emisije o Saletu Luksu, a Sale se oglasio tim povodom na Instagramu: "Izgoreo lik što ga nje Dale šutnula, pa se kači za brzi voz" - pročitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma dalabu. Provlači me, kad je bio i sa Ša isto. Ja sam svaki put ostao imun, nije ovo prvi put. Svaki put je dosta ružno iznosio. Mislim ono, Sale Luks. Sad mu je odjedanput Dale, a ne kada je pričao da sam ja bolji čovek, vređao je - rekao je Car.
Sanja je sinoć baš povela tu temu - rekao je Darko.
On je simpatičan, ima harizme, ali se totalno pogubio sada. napolju ima alkohola i tih budalaština u neograničenim količinama - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio sa Luksom u kul odnosu, još uvek smo valjda, osim kad je bila frka sa Janjušem, pa je on nešto rekao za mene i Filipa, pa je bio haos. Što se tiče odnosa sa Dalilom, bilo mi je smešno, jer mi je delovalo da je gleda drugim očima. Sećam se, ponižavao je Dalilu, samo ga zanimaju beograđani. Drugačiji je njegov odnos sa njom bio dok je bila sama i kad je bila u vezi - rekao je Zola.
Ceniš, gotiviš svoju prijateljicu? Pusti. Najavio si u ponedeljak da gostujemo, pa ćemo reći nešto jedno drugom ako imamo. Govorio sam im da ne kudi ni da pohvali devojke sa kojima sam bio. Jako puno znam, o svima, a gledam da ne iznosim. Nisam ja zapretio Marijani, ali su za mene ti trećeligaški igrači uvek bili nebitni. Svašta te devojke rade, svakako završavaju sa momcima, imaju se*s sa ljudima koje ne poznaju, ima prostitutki - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ni bitno, okej, svi smo mi ljudi od krvi i od mesa. Imam pravo da radim sa svojim životom šta želim, ako nikoga ne ugrožavam. Kada se uđe tamo, ne daju da se pomene - rekao je Zola.
Bio sam jako samokritičan i govorio sam gde grešim, da sam imao sa kockom i sa alkoholom, sa ženama sve probleme. Ti kad ih slušaš, kao da su iz muzeja "Luvr" izašli, da su ih doneli kao Mona Lizu. Daju sebi za pravo da pričaju o drugima, a oni rade - rekao je Car.
Evo ti primer, da ti dođe devojka mrtva pijana u stan i da te moli da joj nabaviš nedozvoljene supstance. Kleči i moli te - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Je*u se međusobno, te prijateljice se je*u međusobno sa istim momcima - rekao je Filip.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.