AKTUELNO

Žestoka borba za potomstvo!

Pevačica Ivana Peters, poput brojnih javnih ličnosti otvoreno je govorila o borbi za potomstvo. Iza želje da se ostvari u najlepšoj ulozi se krije bitka koja je dugo trajala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, sve je došlo na svoje 2006. godine kada je rodila ćerku Saru i svojim primerom pokazala da ništa nije nemoguće kada to dovoljno želite.

- Moj primer je pravi dokaz toga! Pre vantelesne oplodnje imala sam dve teške operacije. Suprug Aleksandar je znao za moje zdravstvene probleme, tako da je od samog početka bio uz mene - ispričala je Ivana za medije, koju je doktor nakon porođaja proglasio medicinskim fenomenom.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Ona je samo jedan od primera koji su velika inspiracija brojnim ženama te kao javna ličnost se ne libi da ispriča svoje iskustvo i pruži podršku svima kojima je to potrebno.

- Zaista bih želela da poručim svim ženama da ne odustaju od vantelesne oplodnje. Meni se posrećilo iz prvog puta i mogu samo da zamislim kako je onima kojima se to odmah ne desi. Ali ako ja sa teškom istorijom bolesti nisam odustala, onda su čuda zaista moguća i rezultat koji na kraju dobijete zaista nema cenu - poručila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Ivana Peters nedavno je proslavila svoj 48. rođendan, iako svojom energijom odaje utisak da je bar duplo mlađa.

Autor: Pink.rs