AKTUELNO

Ekipa novinara nedavno je posetila Kruševac, rodno mesto pevačice Milice Todorović, a njenog oca Milana srela je na lokalnoj benzinskoj pumpi, gde je zaposlen.

Nije krio iznenađenje kada su ga novinari prepoznali i javili mu se.

- O, otkud vi kod mene? Nema Mice ovde - uz osmeh je rekao Milan kada mu je rečeno da su se novinari uputili baš kod njega jer je, pored ćerke i supruge Jasmine, zbog svoje duhovitosti i on postao svojevrsna Instagram atrakcija.

Foto: Instagram.com

Jao, još će ispasti da sam veća zvezda od Milice (smeh). Znam da sam popularan, to me moja žena i ćerka snimaju pa prave šegu sa mnom. Ljudima se to sviđa. Dolaze ovde, jer svi znaju gde radim - priča Milan, pa nastavlja: - Dođu kolima, zaustave se i onda me snimaju za Instagram, Tiktok, slikaju se sa mnom. Meni je to simpatično, ne ljutim se - uz osmeh dodaje Milan.

Foto: Instagram.com

Na pitanje kada je poslednji put video ćerku, Milan kaže:

- Nedostaje mi. Najčešće je u Beogradu, žena i ćerka idu često kod nje. Bila je ovde kratko pre nekoliko dana. Dođe tako na nekoliko sati. Najčešće je u prolazu (smeh). Celo leto je radila, bila po morima nekim, ko bi ga znao gde sve ide - završio je ljubazno Milan.

Autor: pink.rs

#Milan Todorović

#Milica Todorović