AKTUELNO

Nova, šesta po redu sezona "Zadruge", sa emitovanjem kreće u petak 9. septembra u 21 čas uživo na TV Pink, uoči čega je Kija Kockar, pobednica prve "Zadruge", svoje utiske sumirala za Pink.rs.

Kada pogledaš sa ove vremenske distance, koliko ti je "Zadruga" preokrenula život?

- Nije mi "Zadruga" preokrenula već drugi ljudi i životne okolnosti. Ali je "Zadruga" bila mesto zbivanja. 

Foto: Privatna arhiva

Da li si ikada mislila da ćeš postati učesnica rijalitija, a kasnije pevačica? Kako si reagovala kada si dobila poziv za učešće u "Zadruzi"?

- Dobila sam poziv još pre početka ali sam odbila jer me takav format nije zanimao. Posle sam ušla zbog svog života, ostalo je istorija. Nikad nisam pomislila čime ću se baviti jer se život menja preko noći. U to sam se uverila. Kao što se menja i van "Zadruge". 

Pobednica si prve "Zadruge". Kako danas, posle nekoliko godina, gledaš na to priznanje? 

- Hvala narodu koji je glasao. 100% sam zaslužila u svakom smislu. Nije mi pobeda bila bitna ali svakako je bila potvrda. Ne vidim ko bi drugi trebao da pobedi u tom trenutku. 

Foto: Privatna arhiva

Posle tebe pobede su nizali Luna, Iva, Nadica, pa Dejan. Da li se i u kom smislu njihove pobede razlikuju od tvoje?

- Naravno. "Zadruga 1" je bila prirodna i mi smo zaista tamo živeli, nismo se igrali rijalitija. Niko nije imao uslove, nismo znali za fanove i retko smo imali neke info iz spoljnog sveta. Većinom dezinformacije. Bilo je više afirmisanih ljudi, više zabave, manje svađa. Ništa nije bilo na silu. 

Gledaš li možda i danas neke zanimljive momente iz "Zadruge", iz vremena kada si ti učestvovala?

- Izađe mi na Jutjubu kao predloženo, pa zavisi od vremena i raspoloženja pogledam ponekad. Izgleda mi nestvarno i pitam se otkud meni toliko strpljenja. Mnoge stvari nisam znala dok nisam izašla. Možda bih drugačije postupila u nekim situacijama, ali opet, postupala sam kako sam mislila tad i to je to.

Foto: Privatna arhiva

Mnogobrojne poslovne prilike su ti se ukazale posle trijumfa u prvoj sezoni "Zadruge", jesi li ih sve iskoristila na najbolji način?

- Nisam sve jer nisam stigla. Ne stižem ni danas sve, mada me većina stvari sad i ne zanima. U tom trenutku, dobila sam milion ponuda, mejlova, neke nisam ni pročitala još. Svakako jesam iskoristila na najbolji način, pogotovo oko humanitarnog rada. 

Koje su osobe koje su tebi privukle pažnju i izdvojile se, bile ti interesantne u iduće četiri sezone, nakon one prve, u kojoj si pobedila?

- Pa zavisi kako kome. Nisu svi posle ucestvovali. Nisam ni ja. Ne bih nikog izdvojila. Svako je imao neki momenat u svakoj sezoni. 

Šta očekuješ od šeste sezone "Zadruge", koja startuje u petak?

- Očekujem da otvaranje bude spektakl kao i uvek. "Zadruga" je zaista - očekujete neočekivano. Gledaćemo pa ćemo videti kako će se odvijati. Nadam se da će me neko pozitivno iznenaditi.

Foto: Privatna arhiva

Autor: D.T.