AKTUELNO

Više nije mogla da ćuti!

Ana Spasojević, domaćoj javnosti je poznata po učešću u petoj sezoni "Zadruge". Međutim mnogi nisu znali da se Ana ranije bavila tenisom i da je bila na korak od teniske karijere.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Pošto su je u poslednje vreme mnogi napadali na društvenim mrežama na račun tenisa, te da je "Nikakva teniserka", te "Kakve ona veze sa tenisom ima", "Ne zna ona reket da drži u ruci, ali zato zna nešto drugo" i mnogi drugi zluradi komentari, naterali su Spasojevićevu da im odgovori na prozivke.

Naime, Ana je objavila video na kome se vide brojni pehari koje je osvojila za vreme igranja tenisa, te je u objavila napisala:

Evo dušmani toliko o tome da nisam bivša teniserka! - oštro je ona odgovorila na zlonamerne komentare.

Foto: Instagram.com/anaspasojevic_official

Očigledno je da su je zlonamerni komentari toliko iznervirali da je Spasojevićeva rešila da crno na belo pokaže brojne pehare kojima se ponosi i time zapuši usta dušmanima.

Podsetimo, Ana Spasojević je učestvovala u prethodnoj sezoni najgledanijeg rijalitija, gde je mnoge dirnula svojom tužnom pričom kada je otkrila da je imala teško detinjstvo, jer je otac bio teški alkoholičar, te je maltretirao nju, njenu majku i sestru. Njeno učešće ostaće zapaženo po njenom burnom temperamentu i svađama koje je imala sa zadrugarima.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: A. N.