AKTUELNO

Ostalo je još malo vremena za vaše prijave!

Posle pet spektakularnih sezona i kratke pauze koja je usledila, najgledanije i omiljeno muzičko takmičenje balkanske TV publike, "Pinkove zvezdice", vraća se na male ekrane! Nova, šesta po redu sezona, uskoro kreće sa emitovanjem na TV Pink, a regionalna javnost uveliko spekuliše ko će činiti stručni žiri ovog takmičenja. U čuvenim crvenim stolicama uvek su se nalazile stručne, eminentne ličnosti i najveće zvezde domaće pop muzike, a tako će biti i u novoj, šestoj sezoni.

Foto: TV Pink Printscreen/E-STOCK/MILOŠ RAFAILOVIĆ

Nakon svima dobro poznate Leontine Vukomanović, nova članica žirija, čije smo ime ekskluzivno otkrili na našem portalu, je mlada pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina.

Foto: FOTO: GORAN POPOVSKI/TV PINK PRINTSCREEN

Bitno obaveštenje za sve buduće učesnike ''Pinkovih zvezdica'' jeste da je ostalo još samo pet dana da se prijavite za novu sezonu, a to možete uraditi tako što ćete poslati svoje video-snimke na e-mail adresu: prijavazazvezdice@pink.rs. Ne propustite savršenu priliku da zablistate na velelepnoj sceni ''Pinkovih zvezdica'' i ugrabite svojih pet minuta!

Autor: Pink.rs