AKTUELNO

Hit!

Spektakularna emisija "Izbor za Miss i Mistera" je i dalje u toku. Darko Tanasijević je nastavio glasanje i dao reč Kristijanu Goluboviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Pohvalio bih dva para, Ibica parti... Neprevaziđena Bakša i Anđela. Ne možeš da uđeš u klub a da ne vidiš plavu kosu. Urša je lepa ima i visinu, ali kao da je tužna i stidljiva. Jedan poen da te motivišem. Snežana dva poena, Valentina tri poena... Mala Latinka, ali baba Nađa haljina ne ide... Ana Spasojević zbog moderne boje ešarpe a to je jako bitno. Šestica i osmica Tamara i Miljana. Milica Veselinović standardno osam, Aleksandra Nikolić veliki plus. Komplet je odličan, mešavina odela, izgledala si kao ženski džentlem. Sve si uradila kako treba. Desetka Maja Marinković, samo što je kombinezon veći za jedan broj, videli smo joj 'cica macu'. Anđela je za mene dvanaest poena, seks bomba! - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Emil Kamenov je glasao i Maji Marinković dao dvanaest poena, te je Maja dobacila da će se sutra ofarbati u plavo, jer je on izjavio da mu žena identično izgleda kao ona samo što je plavuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan poen Dijana, dva poena za Cvetu, tri Aleks, Sofija Una četri, pet Maja Marinković, šest Ana Spasojević, Milica osam, devet Anita, desez DJ Tamaris, dvanaest Miljana Popović - glasao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: Pink.rs