AKTUELNO

Ostavio sve bez teksta!

U emisiji "Premijera - Vikend Specijal", Adam Adaktar je otkrio je detalje iz svog života koji nisu bili poznati javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kim od javnih ličnosti voliš da popiješ kafu?

Ne družim se sa ljudima, mogu samo da kažem sa kim imam nešto više od poslovne komunikacije. Kaća Grujić, Nikolija, od skoro i sa Vesnom Zmijanac, njenom majkom, sa kojom sam sokoro ručao. Niko od njih nije bio kod mene, ni ja kod njih, su tu bili uz mene, kada sam otvarao novi lokal.

Istakao si sa se ne družiš sa ljudima, da li si takav od malena?

Mene nisu zvali na rođendane, mi smo se dosta selili. Ne znam šta znači drug iz detinjstva. Imao sam poznanijke iz osnovne i srednje, ali sada mi nisu ništa značajno. Angelina je išla sa mnom na fakultet, jako mi je draga, ali

Foto: TV Pink Printscreen

Upoznao si svoju ženu na fakultetu, da li si mogao da pretpostaviš tada da ćeš sa njom imati decu?

Nisam planirao da se oženim. Karijerista sam, vodolija u hoproskopu, volim svoj prostor i slobodu. Navikao sam na neki svoj ritam, ali nikada ne bih bio osoba koja živi u stanu sam i ide do prodavnice. Desila mi se onda sve što sam mislio da neće nikada. Svi ljudi koji su kod mene da rade obrve, ja sam najveća zvezda, nikada mi se nije desilo da mi pred nekim zaklecaju kolena - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si nekada odbio nekog od poznatih za saradnju?

Samo ću reći da je jedan čovek prodao mojoj majci stan za 100.000, na kraju se ispostavilo da je prevarena. Ja sam nakon toga njegovim ćerkama uradio obrve, strogo profesionalno. Nisam nikoga odbio, ali imam pravila poslovanja, Ceca mi se javila, želela je da joj uradim obrve, rekao sam joj da je potrebno da se uradi lasersko skidanje, ali se ona nikada više nije javila - rekao je Adam.

Kako izgleda svakodnevica tvoje dece, da li idu u vrtić?

Ako vidiš moju decu da idu u školu, to znači da sam ja propau. Moja deca ne idu u vrtić. Anđelima mama drži privatne vrtiće, ali ruske. Ukoliko bude otvrila državne, samo tada ću ih poslati - zaključio je Adam u emisijji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.