AKTUELNO

Otvorila dušu!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa Svetlanom Cecom Golubović, majkom rediteljke i rijaliti zvezde Jelene Golubović, koja je nedavno kročila u Belu kuću i postala regularni učesnik "Zadruge 6".

Imam malih zdravstvenih problema, koleno me malo sputova, inače bi sve bilo kao što je nekad bilo - ističe Ceca na samom početku razgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca je otkrila i kako je zadovoljna njenim ulaskom u Belu kuću, te prokomentarisala sukobe svoje ćerke koji su se već uspeli dese samo dan nakon početka "Zadruge 6".

Jelena je ušla u pola 6 ujutru, tako da sam celu noć provela kraj televizora čekajući njen ulazak i zadovljna sam. Gledala sam sinoć, međutim, nisam pratila noćas, ali sam čula da je već bilo polivanja, nasrtanja, psovanja, vređanja... To je nešto što se meni ne dopada. Mislim da sa Majom neće imati normalan kontakt, potpuno su različite, ali Jelena nije nasilna. Ona moža svakog da povredi, uvredi, ali to je samo verbalno. Ja bih volela da se i njoj vrati verbalno, ali izgleda da pojedini učesnici nisu sposobni i moraju da pribegavaju polivanju, psovanju, pa čak i fizičkom nasrtanju. To je ono što mi se ne dopada - kaže Svetlana, pa otkriva da li i nju ponekad izbaci iz takta:
Da vam kažem, ona je moja dete i ja je i te kako dobro poznajem. Naravno da među nama povremeno dođe do sukoba mišljenja, ali to je sve u granicama neke normale i ja sam na to navikla - priznaje Jelenina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li će neko uspeti da osvoji Jelenino srce i da li će rediteljka iz Bele kuće izaći sa potencijalnim suprugom, Svetlana kaže da protiv zeta nema ništa protiv.

Nemam ništa protiv! Njen život je njena stvar, kao i svačiji. Svako ima pravo da ga vodi kako želi i kako zna, kako mu prija, i da radi ono što ga čini srećnim, tako da nemam ništa protiv toga - priča Svetlana, pa nastavlja:
Jelena je dugo u rijaliti programima, već desetak godina, verovali ili ne. Iza sebe ima armiju fanova i admina svojih fan stranica, koje ja ovom prilikom pozdravljam. Meni je sve to bilo fascinantno na početku, kada je ušla na "Farmu", telefon mi je zvonio od jutra do uveče, to su sve bili profesori, inžinjeri, doktori... Svi su mi govorili da ne prate rijaliti, ali kada su čuli Jelenu i šta ona priča i da ima šta da kaže, onda me je to sve zainteresovalo, tako sam počela da gledam, to je ono što ja znam - priznaje Golubovićka.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ceca se osvrnula i na Jelenino potencijalnu ponudu, s obiizom da je višestruka pobednica rijalitija.

Tek smo počeli, ima mnogo do pobede! Trnovit je to put, biće tu svega, ali što da ne? Da vam kažem, tamo ima pet-šest osoba koje se međusobno znaju jer su već bili zajedno u rijalitiju, ali tamo se ljubav i slaganje za čas promeni! Ne razlikuje se to mnogo ni u životu napolju. Neki kažu da rijaliti treba ukinuti, da kvari decu, ali to su gluposti - kome se ne dopada, neka promene klane. Šta se to dešava u rijalitiju, a ne dešava se u privatnom svetu? Ima i mnogo gorih stvari koje ne gledamo - kaže Svetlana, pa za kraj dodaje:
Nema tamo ko se Jeleni može dopasti. Ima gomila prelepih devojaka, ali muškarce nisam stigla da ispratim, prošao je ipak tek jedan dan - zaključuje Jelenina majka u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.