AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Aleks Nikolić legla je na krevet Jelene Golubović, te je tom prilikom rediteljka oplela po Maji Marinković zbog toga što je tadašnjoj najboljoj drugarici, Aleksandri Subotić, preotela vanbračnog supruga, Petra Pecu Raspopovića.

Ma meni su jutros to uradili sa kosom - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao. Maja i ja smo imali mnogo velike svađe - rekla je Aleks,.
Ma, meni je njih žao. Moja će glava da prođe, kosa će da se osuši, ali ću ja i dalje biti prirodna. Ne moram da idem u teretanu, ja mozak vežbam. Njima je sve u mišićima. Evo, povreda kičme i gde, može samo u penziju. Maja, za par godina, ako ne bude imala da održava, ništa od toga. Takve devojke su samo za jednokratnu upotrebu. Ja sam njoj to tada rekla njoj u "Zadruzi 2" i kad sam izašla, videla sam je u mojim čizmicama. Ona je ljubomorna. Drugarici najboljoj uzmeš muža, kaže: "Samo sam ga pozajmila" - rekla je Jelena.
Ma ja sam bila šokirana kada sam videla. Sad su se Peca i Aleksandra pomirili - dodala je Nikolićeva.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

Maji se iz očiju vidi šta je. Hvala Bogu pa nisam imala to iskustvo, ali sam uvek govorila da ako će da me prevari, da me prevari sa boljom. Zamisli da u istom momentu izgubiš drugaricu i muža, a pritom je ovde naočigled svih izgubila verenika (David). I taj Peca je degenerik, čula sam da su mediji svašta pisali, jer je mentol. Meni je nje (Aleksandra) žao, baš mi je žao. Bar je mlada rodila i ima tu decu koju voli - rekla je Jelena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.