AKTUELNO

Biće svačega!

U Šiša bar stigao je i Miljan Vračević, koga je voditelj Darko Tanasijević ispitivao o situacijama u Beloj kući i njegovom sukobu sa Aleksandrom Nikolić.

Ekipa je fenomenalna, situacija ide u dobrom smeru, ima i tih što hoće da budu u prvom planu, mladi ljudi... Sinoć je bio izbor, malo je bilo svega, toga ima svuda - krenuo je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks se uvredila zbog tvoje šale - rekao je Darko.
Ja sam se našalio, Jelena se skinula, ja sam rekao: "Skini se i ti, pogasi je". Ništa nemam ni protiv koga. Sve što njima želim, nek se meni desi. Zdrava šala, zabava... Ali ne, na imaginarni moral pokušavamo da dokažemo nešto. Problem je što od "Zadruge 1" biramo levu ili desnu stranu, a jedina prava strana je prava strana. Pet puta sam joj rekao da se izvinjavam, nije htela da mi pruži ruku. Dejan, David, to su ljudi kojima sam se našao u velikim momentima, konkretno Dejanu... Ništa mi za to ne duguje. 4, 5 puta sam pokušavao, da ne bih imao gorak ukus zbog sebe. Nije se Aleksandra juče pojavila. Ja prihvatam da se promenila, ali nemoj meni zbog šale ovako... Znamo šta je radila - govorio je Vračević.
Ti i Matora? - pitao je Tanasijević.
Super smo, ljubi te brat. Ona mi je lično rekla to, to i to, ja nisam. Meni je to preneseno. Zaklela se pre pet godina. Ja sam nešto opsovao, ona nije bila tu. Onda joj preneli, ona: "Hajde reci meni to u facu". Onda dolazim u studio, ne želim, stvarno ne želim... - govorio je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li među muškarcima u kući postoji neki rivalitet? - pitao je Darko.
Nikad nisam imao želju da negde izdominiram, dok nisam pitao suprugu. U ovom prostoru tražiti dominaciju, nema svrhe. Ko ovde pobedi sebe, pobedio je sve - rekao je Miljan.
Da li će te Lil Broks poslušati, posavetovao si ga? - nastavio je Tanasijević.
I ja sam iz Sarajeva. Jako je problematična malograđanština. Nemoj da prenosi neke struje i energije koje ga nisu dotakle. Ne treba da pravi imaginarne probleme. Ako ima nešto protiv Kristijana, neka ga upozna. Kristijan je trofej. Ko god dođe da se posvađa sa njim, bude sa njim, bude dobar sa njim, to će da bude ispraćeno. Ja sam Kristijanu pružio ruku kad mu je bacio pet, tu je pokazao veličinu. Onda se umešao Urke. Bilal ima potencijal, ima osećaj za scenu, mnogo može lepše. Što bi trčao pun gas tri dana, kad može mesecima lagano. Razume on šta ja kažem, ali je u njegovoj unutrašnjoj dobronamernosti koliko hoće - rekao je Vračević.

Miljan je potom analizirao Maju Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Bugarsko-srpsku svadbu veka pravimo. Maja ima trenutnu zagledanost u Ćertića, laganu neku daljinsku flertu sa Emilom, a poprc prema mnogima i ona to vozi. Ali kad bi se Car pojavio na vratima, svi bi bili senke. Peca Vijagra je bio samo neki kontra-volej za nešto. Kao zabranjeno je najlepše. Inače, ona je meni fenomenalna, je je obožavam od šerpe. Emil joj je zabava, ali Ćertić joj se dopada. A on kako gleda Maju, nema, gotovo je to... Smuvali su se neki. Urša i Bilal zajedno, Danijel i Bakša. Boža Džouns danas lakirao nokte sebi, video sam kao radi fore. Inače, posle one frke sad što su imali Neca i Peca, sad misle da su bitni, repetirali su obrve, svi treba da se paze - zaključio je Miljan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Miljan Vračević