AKTUELNO

Biće drame!

Sanja Grujić je voditelju Darku Tanasijeviću večeras otkrila da su Milica Veselinović i Ana Spasojević priznale da im se dopada Marko Marković. Kasnije, tokom "Mićine igre istine", Ana je isprozivala Anitu Stanojlović i otkrila da joj je Marko samo igra. Nakon "Mićine igre istine", ona je pozvala Marka i nastavila da ga odvraća od Anite.

Dok je pričala sa njim u krevetu, sve vreme ga je dodirivala. Spasojevićeva je otkrila i da je Anita rekla Ivanu Dragiću da bi bila sa njim, da nije isplanirala da bude sa Markom.

Foto: TV Pink Printscreen

To što si se ti opekao pre... - rekla je Ana.
Ja sam se opekao sinoć - rekao je Marko.
A Ivanu sam rekao da mi ne možemo da imamo loš odnos. On je isto iz Podgorice. Ali sam mu rekao da mora da bude iskren - dodao je Marković.
Ja ovo nisam saznala sad, nego još u karantinu. Ušla sam u spiku sa njim, on je krenuo da mi se otvara. Rekao mi je da mala Anita priča to, da ima plan za Marka Markovića. Ali nije bilo na meni da kažem. Sreten je znao to isto - dodala je Spasojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča je trajala tri dana - dodao je Marko.
Vozio bi ti to još, ja sam žena, ja to znam - dodala je Ana.
Idem da spavam - rekao je Marković i pružio Ani ruku.
Ne pozdravlja se tako, kako sam te naučila? - odgovorila je Spasojevićeva, koja je privukla Marka i poljubila ga u obraz.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.