AKTUELNO

Mora da trpi kritike!

U toku je podela budžeta Lepog Miće. Naredni mali budžet dobio je Robert Mitrović.

Rober Mitrović je bivši muž Viktorije, ušao je iovde i zamišljao sma ga u drugačijem svetlu. On je mene totalno iznenadio u negativnom smislu. On se po ceo dan vuca sa ženama, baca. Bolje da me u srce diraš, nego u bazen. Sinoć kad si pokazao sat i rekao da moraš da nas kupiš, nije sve u satu. Zameram ti što nisi neko kao sposoban muškarac osoposbio sebe za krevet u spavaćoj sobi, nego spavaš na ležaju od pola metra. Nećeš da drmneš k*rcem, kao da ti je svega preko glavi i da si došao da izađeš odmah. Tvoja bivša supruga je uradila takve stvari kao niko nikad, kao i njen bivši dečko. O tebi i tvojoj ženi su pisani romani i treba da demanuješ i kažeš kako šta - pričao je Mića.
Ja sam sinoć ćutao jer sam pustio da rijaliti teče. Napao je dve devojke, a on ne sme ni da se posvađa ili da bilo kakav ružan epitet ženskoj osobi. Meni je najlakše da te uhvatim za uvo i kažem: "Napolje iz paba". Uvek pravdaš da ona tebe iritira, pa nama se ovde Miljana sr*la, pa nismo - ubacio se Kristijan.
Slažem se - dodao je Robert.

Foto: TV Pink Printscreen

Damir Tepavac dobio je mali budžet.

Ima interesantu priču, ali je nestrpljiv. Da li je to nedostatak neke navike? On smatra da ste vi vrtić, a on ne zna da deca mogu da te zavrte da ti ne bude dobro - pričao je Mića.
Slažem se, Mićo - rdobacio je Ša.
On ima tako dobro životu priču, ali zapamti neku stvar drugi odlučuju kad je kraj i kad je kupovina. Idi malo u dom staraca. Zbog nestrpljenja i nepoštovanja je mali budžet - nastavio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.