AKTUELNO

Turbulentno!

U toku je emisija "Izbor potrčka", koju vodi Milan MiloševićKristijan Golubović izneo je niz optužbi na račun Aleksandre Nikolić.

Ja mislim da se ovde pogrešni ljudi napadaju. Najlepše devojke su se javljale u prvom rijalitiju, kada sam imao devojku. Sve su želele da budu sa mnom, ali su jedno želje, a drugoi mogućnosti. Ja nisam prevario devojku. Da li je Maja nemoralna, ili Janjuš, degenerik - rekao je Uroš.
Ja nisam neko ko komentariše ljude, sa Anitom nisam progovorio sa Anitom, ali mislim da je jako ružno da Jelena komenariše zašto nije koristila prezervative, deca su jako lepa stvara, htela je da rodi. Abortus je jako veliki greh. Bogi hvala da ima greh, dete ne treba da se pominje - rekao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da prokometarišem da mi je jako zanimljivo ovo što se desilo između Kristijana i Aleksandrte. Ona gleda sve sa strane, poenta je da se ona uzdigla, nije bila sa nekim ko je oženjen, ogradila se od priče Dalile i Cara, bila je uz Dejana, neke stvari je stavila po strani, preko noći je postala sdrugačija. Ja nisam moralan, ali je Maja neko koga sam ja posmatrao prošle sezone, znam šta je radila sa Pecom. Međutim, za Aleksandru se vezuju mnoge priče. Maja je sve priznala, a Aleksandr agovori da joj nešto nije moralno. Mene samo zanima sada. Jel Aleksandra bila sa Filipom, prešla na Janjuša, pa pokušala nešto sa Kristijanom, na kraju završila sa Dejanom. Sada govri Maji da nije moralna. Nema pravo da joj protivreči - kazao je Ivan.
Maja je besplatna prostitutka, Aleksandra nije - kazao je Kristija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da svako ima pravo da komemtariše, kao što svako snosi posledicve za ono što radi - rekao je Mića.
Aleksandra je sa ku*ca na ku*ac, skočila, Maja isto. Ja sam prevario ženu, sada ću sa drugom dobiti dete, šta su one dobile - kazao je Kristijan.
Sve su gore od mene. Sve sam transparentno priznala, one su radile zarad nečeg, neću da govorim šta su neke po Bujanovcu radile. Ja sam razila sve iz ljubavi, a one iz koristi - kazala je Maja.
Maja je uradila neke stvari za sebe, ja nisam video da li je Aleksandra nešto radila po Bujanovcu, ali sam video šta je bilo u rijalitiju. Vi ste radile neke stvari koje nisu moralne - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što sam sada rekao za Aleksandru, reklo mi je mnogo ljudi, kada me neko čačne, ja onda progovorim. Ja sam sa njom krao sir Janjušu, kom je na kraju pu*ila ku*ac. Ja shvatam zašto se ona je*ala za pare, za tašnicu, za stvari - Kazao je Kristija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam čuo tako nešto za Maju tako, ona plaća cehove partnerima i drugaricama - kazao je Uroš.
Nisam rekao za Maju, nego za Aleks. Meni su govorili da su Aleksanri kurali ku*ac u du*e, šta da kažemo kada je Dejan zamenio ženu, za isti kalibar. Šta je bre ovo? Je*alo je posla Hrvatske i Albanije - rekao je Kristijan.
Kristijane, mi smo je*ali 200, 300 žena, šta smo onda mi - kazao je Uroš.
Nikoga nisam prva dirala, ako želizte da verujete Kristijanu koji izmišlja priče i laže, onda mu verujte. Ja sam neko ko je rekao u sezoni, kada sam bila sa Kristijanom prijatelj, da mi se emocije rađaju, tada sam se samo odvojila od Kristijana, to je cela priča - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.