AKTUELNO

Kristijan Golubović sinoć je u "Pretresu nedelje" najstrašnije izvređao Aleksandru Nikolić, koju je javno optužio da se prostituisala u Bujanovcu, te da ju je jedna, kako kaže, mušterija čak i pretukla.

Sve ovo teško je palo njenoj majci Slovenki Nikolić, koja ne može da dođe sebi od stresa koji je doživela.

- Ko će šta reći, to ćemo tek da vidimo, a ja ništa neću da kažem! To što je on rekao, to ništa nije istina, a samo nek priča šta god hoće - priča za Pink.rs vidno uzbuđena majka Aleksandre Nikolić i dodaje:

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Šta je radila u Bujanovcu?! Šta je radila?! Ma, kakvi, to nije istina! Da vam ja kažem - moje dete je sve reklo u prošloj sezoni, od A do Š! Bila je u tom Bujanovcu 15 dana i vratila se, a iste te koje su bile dve-tri godine, šta su one radile? A svi komentarišu i maltretiraju moje dete. Ja nisam mala maca, javna ličnost sam bila 25 godina, nisam ni glupa, ni naivna. Demantujem svaku Kristijanovu reč. Pitajte njega što mu toliko Aleksandra bode oči.

Slovenki i dalje nije jasno zbog čega Kristijan "udara na njeno dete".

Foto: Pink.rs/N. Vasiljević

Bog je najveći, sve će da mu se vrati. Njena suza je teška! Moje dete i ja smo lile suze godinama - osam godina se lečila, imala je konce, pa ušla u "Zadrugu", sad joj se to inficiralo... Ali se drži hrabro, ali ona je borac! Mrze je jer je vole ljudi, dobri ljudi čitaju dobre duše, a one satane čitaju satane! Moje dete nije satana, već božije dete, pobožna je kao njena majka. Ne mrzi nikog, ne pravi smicalice, ali neće više da ćuti. Šta mislite, kako mi je sinoć bilo? Da li mislite da nisam plakala, da sam spavala?! Nisam oka sklopila - završila je Slovenka za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Podsetimo, žestoki rat Kristijana i Aleksandre šokirao je čitavu Belu kuću.

Tuži me što sam rekao da si prostitutka, ja ću da dokažem za koliko si pušila ku**c u Bijanovcu, trojici si pušila ku**c i ko ti je lomio vilice. Kur**etina jedna, vukla me za ku**c. Mene nije stid da budem lopov, ali se ne je**m za pare. Oni ti lome vilice. Pumpala usta da bi pušila ku**eve... Ovde je sedela, hvatala me za ku**inu, disala mi za vratom. Hvatao sam je za šu**k. Car je pričao da će da je uzudara, ja ga zagradio. Ovo što sam sada rekao za Aleksandru, reklo mi je mnogo ljudi, kada me neko čačne, ja onda progovorim. Ja sam sa njom krao sir Janjušu, kom je na kraju pu*ila ku*ac. Ja shvatam zašto se ona je*ala za pare, za tašnicu, za stvari

Autor: D. Tanasijević