AKTUELNO

Skandalčina!

Bivša zadrugarka Ana Jovanović i njen bivši partner Nikola Ilić, neko vreme su bili u medijskoj izolaciji, ali ne i zadugo.

Od kako je atraktivna Ana izašla iz Bele kuće, demantovala je sve navode da se videla sa njim, ali i samog Nikolu koji se uključio emisiju 'Narod pita' i urnisao je dokazima - snimcima sa zajedničkog putovanja. Bez obzira na sve, nikada nije priznala da je došlo do pomirenja.

Foto: PINK.RS/A. NIKOLIĆ, INSTAGRAM.COM/DZONI________

Nakon svađe i fizičkog kontakta od strane Jovanovićeve, ljubavni par se nije oglašavao, te pretpostavljalo da im je veza konačno uplovila u mirnu luku.

Foto: Pink.rs

Nikola Ilić, oglasio se na svom Instagram profilu i podigao ogromnu prašinu, postavivši snimak novog ili starog napada Ane na njega, te je za večeras najavio i potpuno raskinkavanje bivše zadrugarke.

Večeras ću vam premijerno u 20h pokazati ko je Ana Jovanović. Iako svi već znate ko je i šta je, ja ipak imam želju sve da podelim sa vama.

Foto: Instagram.com/dzoni________

Na sledećem snimku tuče, pretpostavlja se, potkačio je bivšu devojku i za Filpa Cara sa kojim je imala intimne odnose u petoj sezoni.

Foto: Instagram.com/dzoni________

Detaljnije u nastavku.

Video: INSTAGRAM.COM/DZONI________

Autor: Pink.rs