AKTUELNO

Razotkriven!

Aktuelni zadrugar i bivši muž Viktorije Mitrović, Robert Mitrović, prethodne noći, u emisiji "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, otkrio je svoju stranu priče o braku sa Viki, ali i tvrdio da nije silovana od strane sveštenika, već da ga je "namestila" za novac.

Robert je u više navrata govorio kako ima dokaze za ono što priča, u vidu prepiski i da mu je to Mitrovićka sama priznala jednom prilikom.

Foto: Pink.rs

Nakon njegove ispovesti, Robert je naišao na prekor zadrugara i poprilično nerazumevanje, te su ubeđenja da je on opsednut bivšom ženom.

Branko Gerov, koji je bio sa njim u karantinu, za crnim stolom, otkrio je da je Mitrović u intervjuu za Pink.rs priznao da želi da se pomiri sa njom, što je Robert oštro demantovao.

U nastavku možete pogledati, šta je Robert za Pink.rs rekao o Viktoriji i da li je Gerov protekle noći govorio istinu.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Ulaziš u Zadrugu kao bivši muž Viktorije Mitrović, da li si svestan pritiska koji te očekuje u smislu medija i same priče za koju si rekao da ćeš obelodaniti svoju stranu. Treba li neko da te se plaši?

Spreman sam. Niko ne treba da me se plaši, apsolutno niko.

Zašto nisi viđao dete? Planiraš li da uzvratiš udarac bivšoj ženi i kažeš nešto što javnost do sada nije znala?

Dobijao sam neke pretnje... Ulazim isključivo da bi zaradio neki dinar, zbog deteta. Nadam se da će mi se ostvariti želja da budem sa svojom ćerkom nakon svega.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Imaš dete, ali si slobodnog statusa. Postoji li mogućnost neke ljubavne romanse? Ukoliko se sretneš sa Viktorijom, kako će izgledati taj susret i da li bi mogao na njene oči da se upustiš sa nekom drugom devojkom u odnos?

Voleo bih da nas dvoje rešimo, oči u oči, ono što nismo godinama. Nemoguće je da budem sa nekom devojkom ako je Viki tu. Pokušao bih prvo sa Viki. Pomirio bih se sa njom, ne volim je, ali sviđa mi se. U privatnom životu je ona devojka koja voli veze beu obaveza...

Da možeš sada da joj poručiš nešto, šta bi joj rekao?

Viktorija, uđi što pre!

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.