AKTUELNO

Evo šta su rekli!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Marku Markoviću.

Sram te bilo, Urošu ništa nisi smeo da kažeš kad je rekao onako ružne reči za Staniju

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nisam, rekao sam mu i pred svima, i posle kad su ućutali. Stanija i ja smo se voleli 3 godine, nikad nisam posumnjao u nju. Ja ne mogu da zabranim ljudima da imaju mišljenje neko... Sad ne znam, možda ne umem da reagujem kako treba, ja smatram da sam dovoljno rekao. Ja nikome usta ne mogu da začepim - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On i nema neku obavezu da je silovito brani, otišao je dalje. Lepo nam je objasnio da je sve bilo u redu kad su bili zajedno. Verovatno bi devojku branio, to je druga stvar. Mi znamo karakter Marka, on je fin, kulturan, vaspitan. Voleo je Staniju, imali su lepe trenutke, ne želi da se zamera nekome, a ima pet otvorenih karata. Nije baš postupio kao superlativ za muškarca, ali nismo ni očekivali više od Marka. On je pristojan dečko, ne bi ulazio u takve konflikte. Ne krivim ja njega, možda je Uroš malo prenaglio. Ja perd Marko nikad nisam uvredio Staniju. Ja nju uvredim samo jer je pomenula moje dete iz usta drugih ljudi, koji su moji dušmani. Stanija je i sportski tip, superlativ, druga hemisfera za ovu boraniju - ustao je Kristijan Golubović.
Ja smatram da to što je Uroš rekao velika neistina, iznenadilo me je to od njega - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je još jednom potvrdio svoje vaspitanje, zato sam ja rekao da takvoj devojci nije trebalo da dopusti ni utorak. Nju ni Atlantski okean ne može da opere. On je još jednom potvrdio da je ispravan dečko, ja sam samo rekao da ona nije devojka za njega. Mi koji smo ovde 100 godina, znamo neke stvari, mi koji smo iz Beograda. Taj tip devojaka može da obmanjuje momke iz drugih zemalja. Nju ne bi niko od mojih prijatelja iz Beograda zvao na slavu ili prošetao po Beogradu. Jako je fin momak, žao mi je što je dao šansu devojci poput nje, to sam rekao i Anđelu za neke devojke. On mi je prišao. Ja nisam rekao da je nešto radila dok je bila sa njim. Ovde jedan muškarac dobro zna neke stvari o njoj. Evo, da bi bio krupije u kazinu, dovoljno ti je znanje iz Gimnazije, ja sam živeo u Vankuveru. Ja mislim da dečko poput Marka i njegovih kvaliteta takve devojke treba da zove u šest ujutru, da ne bi onanisao - ustao je Uroš Ćertić.
Starleta nije za Marka, ali nije naše da se mešamo. Starleta, znamo za koju reč je zamena - ubacila se Jelena Golubović.
Dečko je zalutao, j*bi ga - dodao je Kristijan.
Nije ćutao, on je popričao sa mnom napolju, nego samo neću da se veliča neko ko se guzi u džakuziju - dodao je kaskader.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je odbranio Staniju, ali nije dovoljno. Ja bih to drugačije rekla da sam na njegovom mestu. Kakve veze ima što se slika tako, to je njen posao. Ona nije ološ! Niko ovde nije moralan. Ako ćemo realno, prave ribe i pravi šmekeri ne završavaju u "Zadruzi". Što je Stanija gora od drugih? Zašto je ponižavate? - rekao je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i mangup i šmeker i institucija za sve vas ovde, u rijalitiju sam i opet ću da budem! Nemoj da ponižavaš sve ljude koji su u rijalitiju! - skočila je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Kristijan Golubović

#Marko Marković

#Uroš Ćertić