AKTUELNO

Šokirala mnoge!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Marka Markovića.

Kod Drveta si rekao da si ostavio prostor Aniti jer nisi znao kakva je .Što si od toga napravi drmau kad si se javio prvi, mogla je da pomisli da ti igraš rijaliti - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da igram? Ja sam već bio, ona nije. Sad kažem da više nema prostora, ako treba ponoviću još koji put. Presekao sam definitivno - rekao je on-
Zar ne misliš da si malo pretereao? - pitala je Ivana.
Ja nisam pravio dramu, izneo sam svoj stav. Možda je to moja mana, ali takav sam, kad nešto ne ide, odmah prekidam. Nisu samo prepiske nego mnoge stvari - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ušao u ondos sa mnom jer nije znao da će neko drugi da mu se svidi, pa je ostavo prostor - istakla je Anita.
To nije tačno. Ja ne želim da lomim glavu da li je istina ili ne, presekao sam i stavio tačku. Njena je stvar da li će meni da veruje ili neće - dodao je Marković.
Ja bih se nadovezao kako svi pričamo o Milici, Aniti i Ani, a niko o njemu. Postoji mogučnost da i on igra igru, a u tom slučaju će i on biti folirant. Možda on stvrno čeka Staniju ili za ono što znam da nije, da je gej. Startovale su ga tri prelepe devojke. Što se tiče harizme u rijalitiju, nemaš mnogo da ponudiš - komentarisao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.