AKTUELNO

Tužno!

Kejt Midlton još je jednom pokazala svoju brižnu stranu u Sandringamu, gde su se takođe okupili brojni građani kako bi odali počast kraljici Elizabeti II.

Među brojnim okupljenima našla su se i deca iz lokalne škole koja su za kraljicu donela cveće, a Kejt je s njima malo popričala, a onda i iznenadila postupkom.

Jedna od devojčica pošla je s njom prema gomili s cvećem, a Kejt je uzela njen buket. Devojčica je nosila plišanog psa rase korgi, koje je kraljica jako volela, a vojvotkinja i ona zajedno su položile igračku i cveće na gomilu s ostatkom darova.

Foto: TANJUG AP/TOBY MELVILLE

Zanimljivo je da se devojčica takođe zove Elizabeta, a njen učitelj za britanske medije je otkrio da je devojčica zaplakala od sreće.

''Otišla sam s njom da stavi cveće i korgija. Rekla je 'Šta misliš, gde bi trebalo da položimo cveće?' i rekla sam 'Treba da ga stavimo tamo'", rekla je kasnije devojčica za Sunrise, prenosi Daily Mail.

Foto: FOTO: PRINTSCREEN TWITTER

''Elizabeta je bila usplahirena, plakala je od radosti što je izabrana. To je samo predivna, neverovatna prilika'', nadovezao se njen učitelj.

Učitelj je takođe rekao da su i mlađe generacije i te kako dobro znale za kraljicu, te da ih celokupna situacija isto pogađa, jer su kraljicu uvek gledali kao simbol Kraljevine.

''Starija generacija očito je poznavala kraljicu duže, ali mala deca koja nisu dugo doživela kraljicu na prestolu još uvek su jako dirnuta njenim odlaskom i zaista žele da daju sve od sebe kako bi proslavili njen život i nasleđe i nikada je ne zaboravili'', rekao je.S Kejt je ljude obilazio i Vilijam, a s medijima je podelio i da ga sve ovo podseća na ispraćaj njegove majke, princeze Dajane 1997. godine.

Nakon što mu je ožalošćena sugrađanka rekla da se oseća emotivno i da je bila uplakana, rekao je: ''Nemoj sada da plačeš – zaplakaću i ja.''

kođe je rekao drugoj osobi: ''Saznajem da je svima bila baka zbog toga kako su ljudi reagovali.''Kraljičin pokop biće u ponedeljak, a članove kraljevske porodice dotad očekuje još puno obaveza kako bi dostojno ispratili kraljicu na večni počinak.

Autor: Pink.rs