AKTUELNO

Drama!

Nakon pauze za reklame u emisiji "Gledanje snimaka", reč od voditeljke Ivane Šopić dobio je Marko Smiljić, koji je želeo da prokomentariše situaciju između DJ Tamaris, Lil Broksa i Adama Đoganija sa žurke.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da se ogradim, nisam imao vremana da popričam sa Adamom. Meni na ovom snimku deluje kao da je on opsesivan. On ovako nešto radi, a nisu u vezi. Ne znam da li se ona brine za svoju bezbednost - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada u životu nisam, niti bih udario devojku. Svi dobro znate koliko poštujem ženski rod, nikada ne bih opsovao, uvredio. Kad bih udario žensko, uzeo bih nož i sebe prerezao. U celoj porodici imam sestre samo, toliko imam poštovanja, zato mi se ovako vraća. I kad budem izgubio, neću odustajati, a za ovaj odnos ću se truditi sve dok ne budem video da nema ništa od toga. A ja vidim da ima nešto - skočio je Adam.
Nisam rekao da si nasilnik. Dosta je slična situacija kao sa Necom i Pecom. Iz straha da se ne bi drugde odvila njena priča, on: "Nemoj ovo, nemoj ono". Skočio je čim je kernula da priča sa drugim muškarcem. Treba da da slobodu - dodao je Smiljić.
Kako je gušim, ako ona ostaje u tom odnosu? - pitao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja znam kakav je Adam i koliko je zaštitnički nastrojen prema meni. Meni je do njega stalo, neću dozvoliti da ga ponizim na bilo koji način - ustala je DJ Tamaris.
Da ti je stalo, ne bi mu na reklamama okrenula leđa i pričala kako smo mi pećinski ljudi, već bi bila sa njim. Previše si se istripovala i poletela si, ne znaš gde si došla. Sprdala si se i smejala dečku u facu, jako ružno. Ne vuci ga za nos, ne zaslužuje takvo ponašanje - ustala je Milica Veselinović.
Ti si se istripovala. Vidi, ova devojka (Anita) je prelepa za tebe - odgovorila je Tamara.
Devojka je normalna, Milcia je digla glavu, a ne Tamara - ustala je Anita Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jutros pričao sa Tamarom. Rekla je da voli da čuje šta ja mislim. E ovako, ja sam došao do jednog zaključka, pitao sam je zašto je njihova veza pukla. Adam kao Adam je jako dobar i fin, ali mislim da je zbog prevelike doze posesivnosti, a sada ih je rijaliti ponovo spojio. Kod njega je očigledno da mu je stalo do nje, a ona mu daje prostora, jer hoće da vidi da li je takav kao i što je bio i napolju - rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Adam Đogani

#DJ Tamaris

#Marko Smiljić