AKTUELNO

Reperka je priznala krivicu i otkrila da joj je drugarica pomogla u svemu!

Reperka Kardi Bi snosi posledice zbog dve tuče koje su izbile u jednom striptiz klubu, a čiji je ona zapravo organizator, prenose strani mediji.

Naime, ona je odlučila da prizna krivicu kako bi izbegla skandale i zatvor, te je osuđena na 15 dana društveno-korisnog rada, dok je drugih deset optužbi protiv nje odbačeno.

U prošlosti sam donela neke loše odluke s kojima se ne bojim da se suočim i da ih priznam - rekla je u izjavi.

Foto: Instagram.com/Privatna arhiva

Na sudu je priznala organizovanje i učestvovanje u dva napada na zaposlene noćnog kluba "Angels" u  Njujorku 2018. godine. Incidenti su proizašli iz svađe između Kardi i dve sestre, a za jednu od njih je verovala da je bila u vezi s njenim mužem, reperom Ofsetom (30).

Tužioci su kazali da su Kardi Bi i njena drugarica udarile konobaricu i tom prilikom joj nanele ozbiljne povrede. Čupale su je za kosu, udarale je. Dve nedelje kasnije, ponavio se isti scenario - vratile su se i gađale sestru prve žrtve flašama i nargilom.

Bez ikakvog ustručavanja, Kardi je sve to priznala na sudu, otkrivajući da je putem Instagrama ponudila 5.000 dolara prijateljici da joj pomogne u sukobu.

Inače, Kardi Bi je prihvatila sporazum o priznanju krivice dan pre nego što je slučaj trebalo da dođe do suda. Osim društveno-korisnog rada, reperka ima zabranu da priđe žrtavama u naredne tri godine. 

Autor: M. M.