AKTUELNO

Pike želi da dečaci ostanu s njim u Španiji, gde žive od rođenja i završavaju školu. Međutim, Šakira je viđena kako napušta sud u Španiji nakon što je proglašena nevinom za utaju poreza.

Igrač Barselone, Žerar Pike je preko svog advokatskog tima objavio saopštenje kao upozorenje medijima i paparacima koji kontinuirano objavljuju "neproverene informacije" o njemu i o čitavom raskidu sa pop pevačicom Šakirom..

- Pisanje nekih medija i paparaca je kontinuirano, te prisiljava našeg klijenta da promeni svoju svakodnevnu rutinu s jedinom svrhom zaštite svoje dece, obitelji i onih koji su mu bliski - navodi se dalje u saopštenju Pikeovih advokata.

U nastavku iskaza Pikeovih advokata zaključuje se da se bori oko starateljstva nad svojom decom, sinova Saše i Milana, s bivšom partnerkom, koja navodno želi da ih odvede sa sobom u Majami. Međutim, Pike želi da dečaci ostanu s njim u Španiji, gde žive od rođenja i završavaju školu.Međutim, Šakira je viđena kako napušta sud u Španiji nakon što je proglašena nevinom za utaju poreza.

Španska vlada će joj vratiti novac, uključujući veliki iznos reparacije. Takođe je dobila puno starateljstvo nad svojom decom i očekuje se da će se uskoro preseliti u Majami.

Foto: Instagram.com/shakira

Autor: M.K.