AKTUELNO

Ona ističe da ništa od toga nije istina!

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević se u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" osvrnuo i na sukob Sanje Grujić sa Sandrom Bakšom i Danijelom Višićem. Danijela je podsetio na Sanjine reči, a ona je odmah odgovorio:

Nisam čuo to za poštar. Naracvno da osoba kao ona ne može da mi govori stvari. Osoba koja se za jedno veče kr*sne sa dečkom, sutra kao da ništa nije bilo, nema pravo ništa da mi priča.

Foto: TV Pink Printscreen

To što sam ja takva devojka, to je jedna tema, sada su oni akteri i mogu da kažem šta je ispravno, a šta ne. Da, za mene je rijaliti prostitucija kad uđeš i izmisliš da si polno opštila sa oženjenim čovekom kad si imala 14 godina, ispadneš posle nedelju dana i kažeš da si izmislila to. Danijel je predstavio da mu je simpatija Miljana Kulić, simulirao odnose sa njom. Onda uđu zajedno, glume da su u vezi, na kraju se razdvoje jer im se sviđaju drugi ljudi. Koristili su jedno drugo zarad opstanka. To je rijaliti prostitucija - ustala je Sanja.
Ne znam ko prodaje svoje telo u Novom Pazaru - odbrusila je Bakša.
Možda je ovo moja rijaliti prostitucija ovde, ti si prostitutka napolju, imam dokaz za to. Isto, Mimas joj je bila najbolja drugarica, a Sanja se ovog leta j*bala sa Borom. Nek se oglasi on - dodao je Višić.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla-kazala, na ove priče ne padam, može svako da kaže bilo šta - rekla je Sanja.
Posle splava je otišla mrtva drogirana i pijana kod Bore. Ona, Bora, još jedna bivša zadrugarka i bivši zadrugar. Bila je ona i još neke osobe. Nek se javi Bora i nek kaže da li ja lažem. Nek se javi i Bora i Filip Đukić, i on je bio tu - dodao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Sanja Grujić