AKTUELNO

Bol ne jenjava!

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je protekle godine, 19. septembra. Njen naslednik Milan Laća Radulović prisetio se poznate majke na svom Tviteru, pa istakao kako je planirao da joj ispuni želju - te organizuje žurku i pozove sve koje je volela, pošto je svojevremeno bila rekla kako bi joj bilo drago da je na takav način isprate.

Foto: Pink.rs

Međutim, zbog gotovo tek održane sahrane Kornelija Kovača, s kojim se ona nekada i te kako družila, nije mogao da sprovede svoju ideju u delo. Porodica je zatim donela odluku da pomen obeleži između sebe.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Devetnaestog septembra navršava se godinu dana od smrti Marine Tucaković, moje majke. Pomen ćemo obeležiti u krugu najbližih - naglasio je on, prenose domaći mediji, a zatim nastavio:
Prvobitni plan je bio da joj priredimo žurku za sve njene najdraže likove iz života jer je uvek govorila da bi tako želela da je ispratimo. Sedamnaestog septembra bila je sahrana Bate Kovača. Našeg porodičnog prijatelja. Maminog druga. Da izbegnem patetiku, Bata i mama su oni koji se jednom rode. Nadam se da ne moram da objašnjavam ko je Kornelije Bata Kovač, niti ko je Marina Tucaković. On je takođe i jedan od onih koji nikad ne umiru. Žurku odlažemo. Bato, počivaj u miru.

Foto: PINK.RS/E-STOCK/KOČA SULEJMANOVIĆ

Podsetimo, Marina Tucaković je poslednje dane provela u KBC „Dragiša Mišović", gde je prebačena pošto joj je bilo pozlilo. Bila je i na respiratoru, zbog koronavirusa. Početkom 2018, inače, dijagnostikovan joj je maligni tumor dojke, posle čega je ubrzo i operisana. Do poslednjeg dana se lavovski borila za zdravlje.

Autor: Pink.rs