AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Upravo je počela emisija "Izbacivanje". Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila bivše zadrugare Dejana Dragojevića i Filipa Cara, kao i Veljka, podršku Jovana Popovića, nominovanog zadrugara.

Kako ste? - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto sam neraspoložen, levo, desno, u hodu sam se obukao. Onda mi šalju snimke, slike, onda se iznerviram, klasika - rekao je Dejan.
Šest planeta je retrogradno, takav je da - dodala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmaram, dobro sam, drago mi je da ovako učestvujem u "Zadruzi 6". Nemam strah od Maje, ja sam na izazove i pustolovine uvek spreman. Više bih voleo da sam tamo, ne zbog žena, više zbog muškaraca, da im bude zanimljivije. Voleo bih da uđem radi tih ljudi da im bude zanimljivije, ja bih ih vrlo rado sa vrata... Tako bi im bilo zanimljivo... - istakao je Car.
Aleks previše napadaju. Video sam da joj se danas neki lik unosio. Što se tiče Maje, rasprava kao rasprava. Pokušavaju da je ospore, to što ima neki napredak. Sad kad vide njen pomak, kao digla je nos... Drago mi je što im ne ćuti. Voleo bih da sama izgura, da ova sezone bude njena promena, da šestica bude ozbiljan vetar u leđa. Mislim da sam joj potreban da napuni baterije, da me vidi, zagrlimo se. Čudno mi je. Njen telefon je kod mene, sam sebi šaljem poruku. Čudno mi je, navikao sam uz nju. Sad kad mi je teško, nemam koga da pozovem... Imam Davida i mamu, ali znate - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Veljko, da li si zadovoljan kako su se Jovan i Marina pokazali? - pitala je Dušica.
Nisam baš zadovoljan, ali sam očekivao više. Joca pokaže pravo lice tek pred prijateljima.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, kako ti deluje Emil? - pitala je Dušica.
Video sam neke klipove sa Bugarinom, meni je vrlo simpatičan. Liči mi na moje prijatelje, meni je okej. Malo nerazgovetno zbog jezika, ali da, ne znam koliko su prisni, znam da je ta neka priča oko njih. Meni je on zanimljiva osoba - istakao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejane, Taki ti je odgovorio - dodala je Jakovljevićeva.
Maja to pominje da se nisam razveo. Pokazaću ti, advokat je pisao sudu. Onda sam napravio paralelu, ako sam ja i dalje u braku, ako povučem paralelu, onda meni nešto između Maje i Takija smrdi, stoji pored nje kao makro. Taj odnos je bolestan, pa čisto da povučem paralelu - ispričao je Dejan.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.