AKTUELNO

Poptuni muk za crnim stolom!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević je nakon prvog dela ispovesti Zvezdana Slavnića, podigao Kristijana Golubovića kako bi prokomentarisao ovu temu.

Kristijane, sećaš li se ti ovoga kada se desilo
Imao sam čast da Kseniju Pajčin upoznam pre njega i da u detalj znam šta se desilo te večeri i kroz šta je prošao moj drugar. Kseniju sam poznavao kao jednu zvezdetinu. Bila je prelepa i plenila je sve okolo svojom energijom. Bila je devojka koja je crtana od Boga, kao da je nisu otac i majka pravili, nego Bogovi. Imao sam priliku da zaustavim tu tragediju. Požalila mi se na tog smrada. Ceo život će mi biti u glavi mali kerić, Milisav, koji liže mrtvu Kseniju i pokušava da je probudi. To je o Kseniji - slomio se Kristijan, pa je dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

O ovom dečku mogu da kažem da je bio ozbiljna njuška, jako opasan i mi smo mislili da će on u tom trendu devedesetih da dogura jako daleko. Mislim da je to veče, ono što je kod nas bilo normalno, da branimo svoj ponos i obraz, da nas niko ne izvodi iz kafana i da nas lupa pištoljem, nego da mi to radimo...Zbog te ludosti i mladosti, takvo je vreme bilo, da možete da odete do prodavnice i da vas neko ubije. U svakoj saksiji si mogao da nađeš pištolj i ne ponovilo se. Ja sam jedan od onih koji su jedva preživeli to doba. On je udario nekoga pištoljem pod tim nekim uglom, pištolj je opalio i čovek je ostao mrtav, tako sam ja čuo. Odrobijao je tešku robiju. Dođete među psihopate, to su ljudi koji su ubijali decu na nošama, žene i slično, a on je kroz to prošao jako mlad...Ja sam imao slično, kada sam ranio, a čovek je od posledica umro. Slušate svaki dan: "Kad izađem, ubiću ti ženu", pa onda: "Ka**ču ti mamu, pa ću snimati i pokazati ti" - rekao je Kristijan.
Je l' si imao ti sve ovo kao što Kristijan priča - pitao je Milan.
Manje više da. Tamo smo i rešavali te probleme - rekao je Zvezdan

Foto: TV Pink Printscreen

Sada dođe neki balavnader i kaže ti: "Ti si mangup na baterije". Te ja**are ne mogu u ovom veceu da provedu ceo dan, us**li bi se u gaće. Oni dve knjige ne pročitaju. Ovaj čovek kad ćuti, ta tišina grmi. Ja sam morao i verbalno i fizički da se branim, a on je izabrao liniju kraćeg otopra. Grčka poslovica kaže: "Ubij jednog idiota, rodiće se trista novih". Moraš da se boriš sa krstovima. Sanjam noću tog dečka koji je preminuo, imao sam 13 godina tada. Priča mi da kažem njegovoj majci u krvavoj majci, hod nečijih cipela, sve što čujete. Kad se neko nakašlje sedam, osam metara od vas, tada shvatite da tu neko isto živi. Nemate više slobode, a ona je zlatna...Ja sam tada bio u Grčkoj, živeo sam sa sinom i pokojnom suprugom. Propratio sam, nikad nisam ovde razgovarao. Kada je bila pista i kada su izlazile ove devojke, on daje ovim devojkama 12 poena, rekao sam mu tada: "Dodaj Ksendži stotku". Kamo sreće da imamo takvu devojku, ja sam je zvao "devojka iz Valensije". Par puta smo promenili ta mišljenja i kada se gledamo, znamo šta mislimo. Neko bi rekao da je on tuta muta - rekao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.