AKTUELNO

Ori se imanje!

U toku je ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem, a Ivan Nešković i Sofija Una Manić su ušli u sukob, te je njihova netrpeljivost dobila na još većem značaju.

Foto: TV Pink Printscreen

To što mi provlači dete i govori da me je izdržavala - započeo je Ivan.
To je u medijima izlazilo, pisali su... Postoje video zapisi gde je on govorio sve to. Čak i pre petnestak dana govorio je i o gejevima, govorio da je mlad i lud... Videla sam poruke koje je pisao... - prekinula je Sofija.
Mislim da se radilo o meni, video sam te poruke - dodao je Neca.
Jeste, istina... Neka kaže zašto su ga skinuli sa TikToka, zašto ne sme da uđe u Hrvatsku - rekla je Sofija.
Zašto bih se branio od ovih apsolutnih laži? Ona je patološki lažov - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

To nema veze sa vezom, da sam mu ja pretio zbog toga da li je gej ili ne, nego sam rekao par ružnih reči jer je blatio nas nove učenike - branio se Ivan.
Meni je rekla da si prebio dečka u mladosti, da će meni biti neprijatno u tvom društvu, da nisi gotivio Sanju zbog iste stvari - govodila je Martora.
Naravno da nije istina, to je sve ona napravila - dodao je Nešković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je dosta. Svaki rijaliti ista priča, samo druge uloge. Imate li vi neke dokaze za sve ovo? Svašta sam ovde slušao... Ista ta Sanja je prozivana za kataloge, razapinjali je, a nikada se ništa nije dokazalo! Čak je ta ista Sanja dobila te ljude na sudu. Dok ne vidim dokaze više ne verujem nikome ništa - rekao je Mića.
Ja za Sanju nikada ništa loše nisam rekla! Ja sam se izvinila za to, ako je dobijala neke poruke, ali ja to nisam pisala. Nisam imala tada Instagram profil - rekla je Sofija.
Malo pre si rekla da nisi imala profil i da si ga napravila u januaru - dodao je Ivan.
Ti se ne mešaj, ti ćeš tek doći na red, kada se tvoja tema otvori i kada se sve sazna! Kada 'ona' devojka progovori - zapretila je Sofija.
Napu*i mi se ku*ca - dodao je Nešković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.