AKTUELNO

Palo priznanje!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je više nego aktuelne goste sa domaće javne scene, među kojima su se našli pevačice Maja Nikolić, Sanja Vučić i Vesnu Vukelić Vendi, reperka Sajsi MC, aktivistu LGBT populacije Predraga Azdejkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se muzička grupa "Hurricane" nedavno raspala, Sanji je ovo prvo javno gostovanje pred kamerama, te je istakla da je njena solo karijera već krenula.

Jao! Da, malo zvuči neverovatno, ali da. Jako se čudno osećam, pomalo i setno iskreno. Danas je izašla moja nova pesma "Omađijan", već neko vreme mi stoji u fioci i mislim da je vreme da sad ugleda svetlost dana. Mogu reći da sam vrlo uzbuđena, sve ide super, jako sam zadovljna, kao i cela ekipa - ističe na samom početku Sanja, pa dodaje da joj je nije svejedno što po prvi put gostuje bez Ivane Nikolić i Ksenije Knežević:

Foto: TV Pink Printscreen

Prečudno mi je, uvek sam imala tu prednost da mogu da se oslonim na neku od njih dve, u fazonu: "Ona će da kaže nešto umesto mene, ona će da odgovori", a sad je nekako sve na meni - kaže Vučićeva u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.