AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je više nego aktuelne goste sa domaće javne scene, među kojima su se našli pevačice Maja NikolićSanja Vučić i Vesnu Vukelić Vendi, reperka Sajsi MC, aktivistu LGBTI+ populacije Predraga Azdejkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Novi spot Maje Nikolić za pesmu "Dođi mi", premijerno je prikazan u emisiji, te su gosti dali svoj sud o pevačicinom projektu.

Majo, treba da pričaš o Dejanu, a ne o Dejanu Milićeviću - prekinula je Vendi Majino izlaganje o spotu i Milićeviću koji je umetnički direktor.
Molim te Vendi, vrati nas na fokus priče - nasmejala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tema je Dejan Dragojević. Fokus čitave priče... Dejan Milićević je u vašoj funkiciji, a ne obrnuto... Ono što možemo da vidimo, Dejan i Maja izgledaju kao jedan odličan par. Maja ima klizne godine, ne možemo da odredimo, a Dragojević je izjavio da voli starije sa decom. Deluje i više nego zaljubljeno, a Maja je fascinirana njim - tvrdila je Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozravila bih Biljanu Dragojević, moju drugaricu, zaista nikada nisam gajila takve emocije - pravdala se Nikolićeva.
Majo, ne umeš da glumiš, koje su tvoje metode - nastavila je Vendi.
Slušajte, Vendi najbolji rijaliti igrač. Dejan i ja u spotu nismo imali interakciju u spotu, ja sam samo pevala kao diva, a on je bio se*si maneken. Nismo se dodirivali - prekinula je Maja.
Nema logike da Maja ne angažuje nekog zgodnog frajera, a da tu nema varnica - nastavljala se Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.