AKTUELNO

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević konačno se uselila u luksuzni penthaus u rodnoj Rumi, posle više meseci, koliko su trajali radovi na njenom novom životnom kutku.

Stanija je najpre svoje odaje pokazala gledaocima Pinka, i u to u emisiji "Premijera - Vikend specijal", kada je priznala da je ostalo da završi neke "sitne radove", a sada, kada je sve gotovo, rešila je da se useli. Tim povodom okupila je porodicu, majku Slavicu i brata Sanija, i upriličila ručak za pamćenje.

Foto: Instagram.com

Na trpezi je sve bilo u zlatnim tonovima, kako se ne bi odstupalo od enterijera, a posebnu pažnju privukla je torta s njenom figuricom i velikim, početnim slovom njenog imena u zlatnoj boji, a Stanijin novi početak Dobrojevići su proslavili uz šampanjac.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Nije bitno šta je skuplje, nego što je sve napravljeno lepo i elegantno sa ukusom, bilo je malo rizično, ali toliko je sve lepo ispalo, čak i lepše nego što sam zamišljala. Inače, sve je bila moja ideja, tako da sam ponosna što je sve sprovedeno u delo. Ne volim da pričam o ciframa, to nikad ne radim, a koliko su koštali zidovi... Mnogo je koštalo da se opremi stan, nisam štedela, ali sve je ovo pokazatelj moje duše. Ovo je ipak moj intiman prostor. Moj prvi, devojački stan bio je u sličnom fazonu, ali ovo je sad već malo zrelije. Useljenje je ove nedelje, radi se na dekoraciji, biće nešto posebno, a ovde sem moje majke, brata i bivšeg dečka i budućeg -sadašnjeg niko nije dolazio. Tako će i ostati! Kakav je moj javni imidž, medijski sam stalno zastupljena, pod kamerama sam non-stop, privatno sam zatvorena i asocijalana, retko primam ljude u svoj intiman kutak - istakla je Stanija nedavno.

Autor: D.T.

#Stanija Dobrojević