AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Valentini Stanković.

Ko su tri najgore osobe i zbog čega?

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, osoba koja me ne poznaje, a komentariše o meni loše. Druga osoba je ova do nje, Sofija Una, laže, maže, a imamo dokaze i činjenice - istakla je Stankovićeva.
Ne zna nam imena, a traži nam stvari - rekla je Sofija Una.
Opet laže, pitala sam je za olovku za usta, bila je u prolazu. To nema veze, ja iznosim činjenice. Treća osoba, od ponuđenih, pa... Aleksandar. Promenila sam mišljenje o njemu. Pokazao je svoje pravo lice, a meni je pričao nešto sasvim drugo. Rekao je da sam slatka, da bi bio sa mnom, da nemam 17 godina, a ovde priča da je problem u stavovima, godine nije pominjao. Jednostavno, ponašao se tako da bi me isprovocirao na neki način... Kao da je hteo, ne znam kako da objasnim... Povredilo me je kad je odabrao Milicu- pričala je Valentina.
Znači sujetna si - odgovorio je Sauer.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš da sam zaljubljena u tebe, a kod bazena se ljubiš sa Cvetom u usta - rekla je Valentina.
A šta ti radiš, pokušavaš kod svakog. Sediš kod Marka, pričaš o meni, pipneš Marka, pipneš Danijela, pa njemu nešto prićaš - skočila je Anita Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Momci generalno ne vole kad devojke trče za njima, to si ti radila od prvog dana. Ne volim kad me neko guši. Znam da si mlada, nezrela, Milicu sam odabrao jer je zrela, ima stavove. A da ne pričam da ideš od momka do momka, da se češkaš, maziš... - odgovorio je Sauer Valentini.
Devojka je pre neki dan htela da mi baci šminku, rekla mi je: "Nemoj da ti pozovem Kristijana da te izbaci iz sobe". Došla je na moj krevet, ide sa cveta na cvet - govorila je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.