AKTUELNO

Skandalčina!

Bilal Brajlović, jutjuber poznatiji kao Lil Broks, 9. septembra uselio se na velelepno imanje u Šimanovicima i tako postao ravnopravni učesnika "Zadruge 6". Neustrašivi Sarajlija je i pre samog ulaska u Belu kuću istakao da ima skandalozne dokaze protiv svog kolege Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, a sinoć je tokom emisije "Izbacivanje" sve obelodanio bez dlake na jeziku.

Naime, Broks je u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem istakao da je bio intiman sa Prasetovom devojkom, influenserkom Anjom Blagojević, poznatijom kao Anja Bla, te da ga je ona pitala da li bi mogla da se nađe u njegovom spotu. Aktuelni zadrugar je u video klipu koji vam Pink.rs donosi to i potvrdio prepiskama, a kasnije i fotografijom, na kojoj se vidi kako Anja ljubi Broksa, iako je pokušala to traljavo da demantuje.

Da li još tražiš devojku za spot? - glasila je poruka influenserke koja se proslavila vezom sa Prasetom.
Koga imaš - odgovorio je Broks.
Pogledaj me, čuj koga imam - odgovorila je Blagojevićeva.

Foto: Privatna arhiva

Bolja je ova Jelena od tebe hahaha - napisao joj je zadrugar.
Marš, bezobrazan si - rekla je Anja.
Volite vi bezobrazno - istakao je Broks.
Pa zavisi... Kad si ti u pitanju, da - odgovorila je Anja, a onda su i dogovorili viđanje.

Foto: Privatna arhiva

Brajlović je kasnije u svom video-klipu raskrinkao i Bakine lažne suze zbog smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić, koji je rekao da mu je to "sra*e", kako je on nazvao ovaj tragičan slučaj, doneo samo dobro - 2.5 miliona pregleda na muzičkoj platformi "Jutjub" i veliki "rič" na društvenoj mreži Instagram.

Za nekih mesec dana planriam da se vratim, treba da vidimo kad će ta pesma da se završi, to će biti pesma za povratak (na Jutjub) - priča Prase.
Opao si zbog čitave ove situacije oko Kike - rekao mu je Broks.
Ma, gde sam opao, ja nikad više pregleda nisam iamo. Na pauzi sam dva meseca, a i dalje se priča ko je, šta je, gde je, razumeš... Ono kad je bilo ono "sranje", ja sam, čoveče, imao 1.200.000 pregleda na "storiju" - istakao je besramno Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, za smrt mlade Kike Đukić.

Foto: Instagram.com/kikax3, PrintscreenYouTube/Baka Prase

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Video: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs