AKTUELNO

Iskren!

"Podela budžeta" je u toku. Ovonedeljni vođa Marko Marković je nastavio sa svojim izlaganjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko ko je ovde za mene mnogo važan, lojalan i odan prijatelj. Smatram da to više nije emocija već čisto drugarstvo. Majka rođena ne bi oko mene ovoliko obigravala. Veliki budžet, Ana - rekao je Marko.
Emile, smatram da si jako dobra osoba, nisam planirao da ti dam mali budžet, ali takve su okolnosti. Imaš svoje kvalitete - rekao je Bugarinu.
Kerić i ja nismo razmenili jednu rečenicu do nominacija. Smatram da je dobra osoba jer je sportista i mora biti, ali od mene mali budžet - rekao je Aleksandru.
Moj sugrađanin Ivan Dragić, mislio sam da će nam odnos biti drugačiji. Mislim da ima neku dozu hejta i animoziteta prema meni, pa mali budžet - rekao je Marko.
Od samog starta sam te zgotivio i mislio sam da će naš odnos biti mnogo bolji. Smatramd a si iz metropole i da si šmeker, ašmekeri enek stavri nikad ne govore pa makar i po cenu da su bili sa nekom osobom. mene je zabolelo kad si onako govorio o mojoj bivšoj devojci, da toga nije bilo dobio bi veliki ili eventualno srednji budžet, tako da od mene amli budžet - rekao ej Urošu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.